• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

5 IDEES BÀSIQUES PER DECORAR UN DORMITORI INFANTIL
1. Una paret per imaginar

Les parets són molt temptadores. Els nadons les veuen com un gran llenç on poder desenvolupar la seva imaginació a tort i a dret i no s'ho pensen dues vegades a l'hora de guixar-les. Una manera original de posar-hi remei és pintar una de les parets de l'habitació amb pintura de pissarra. D'aquesta manera, l'infant podrà avocar tot el seu art sobre la paret sense problemes.


2. Una llum a la qual seguir

Un altre element que ajuda a donar un toc personal i a crear un espai més íntim és la llum. Els sons i les il·luminacions atreuen els nadons i els mantenen distrets. Una bona opció és col·locar diferents tires de llums a mètode de cortina al voltant del bressol o del llit. Cal vigilar, però, que les llums no quedin a l’abast de l’infant per evitar que les pugui estirar i fer-se mal.


3. Un lloc curiós on dormir

El llit és un dels mobles més fàcils de personalitzar. Hi ha diverses opcions: es pot optar per enganxar un parell de pals i posar-hi un llençol o tela a sobre per simular una tenda de campanya, decorar els extrems amb garlandes o inundar el matalàs amb peluixos i figures divertides. La qüestió és fer del llit un espai atractiu on els petits s’hi trobin a gust i no tinguin por de dormir.


4. Un espai per jugar

Els menuts han de tenir un espai on poder jugar tranquil·lament, i que millor que la seva habitació per crear una zona de joc i oci. Es pot aconseguir aquest espai col·locant una catifa gruixuda que agafi una cantonada de l’habitació. Posant-hi una caixa amb diferents joguines i una petita taula, la zona serà perfecta perquè el petit es distregui i s’ho passi bé.


5. Un objecte al qual abraçar

A alguns nens els costa estar sols a la seva habitació i sovint reclamen que un adult estigui amb ells. Una manera de posar-hi solució és integrar algun element gran i colorit que els nens puguin abraçar. El més recomanable és un peluix de grans dimensions, però també es pot optar per un puf de formes divertides, que servirà tant de seient com per ser abraçat.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156