• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Aporta calidesa a la teva llar amb decoracions florals


La tardor és una època de transició. L'estil de vida canvia i el cos ens demana estar més temps a casa, en un ambient càlid i acollidor. I no hi ha millor manera d'aconseguir aquesta calidesa que amb flors i plantes que aportin personalitat i complementin els espais de la nostra llar.

Durant la tardor, la vegetació es tenyeix de tons ocres i potencia escenaris on predomina el taronja, el toffe, el morat i les tonalitats amb dominant vermellosa. Precisament, aquestes són les tonalitats que hem d'incorporar a dins de casa. També podem fer ús dels verds apagats i dels colors pastel per acabar de crear la millor ambientació possible.


Cal tenir present que cada estació té les seves plantes i flors. Per a aquesta temporada, us proposem acompanyar la llar amb hortènsies, heures, pieris japonica, crisantems, calèndules, hibiscs, violes, brucs, monsteres... Cada una d'aquestes espècies aporta un toc distintiu i captivador. Això sí, recorda conèixer bé cada flor i planta que incorpores a casa i assegura't de proporcionar-li els cuidats i les condicions que necessita per mantenir la teva decoració floral plena de vida i color. La millor opció és consultar les especificitats de cada espècie amb un professional. Un assessorament expert et garantirà el millor resultat.Floristeria Angels Flors

La floristeria Angels Flors compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector floral. L'establiment realitza decoracions florals, rams de regal, centres florals, manteniments particulars, arranjaments florals per a bodes, comunions, batejos o altres esdeveniments i celebracions... A més, disposa de servei a domicili.


angelsflors@andorra.ad

+376 311 116

c/ Josep Viladomat, 14, AD700, Escaldes-Engordany

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156