• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Aposta per la fusta com a material decoratiu i converteix-la en la protagonista de la llarSi parlem d'un material càlid, elegant i ple de personalitat, no hi ha dubte que estem parlant de la fusta. És l'estrella de la corona en temes decoratius i un dels elements més versàtils i que millor poden encaixar en la nostra llar. 


Perquè convertir la fusta en l'element principal de casa?

1. La fusta no passa de moda i està present en les tendències de totes les dècades. Les formes dels mobles poden canviar, però un material com la fusta sempre perdura. A més, si es cuida de la forma adient, pot lluir com nova durant molt de temps. 


2. Els mobles de fusta ens transporten a altres llocs i a altres èpoques. Aquest material aporta un gest de complicitat i de subtilesa natural que pot compensar altres elements decoratius de la casa. Una taula de menjador de fusta, per exemple, no necessita cadires del mateix material, pot conjuntar-se amb elements de plàstic o lacats. Utilitzar com a centre de l'espai un moble de fusta, com la taula, potencia la sensació de calidesa a l'hivern i de frescor a l'estiu. Per això, no és d'estranyar que molts estils de decoració tinguin com a base el moble de fusta.


3. La fusta pot complir una funció decorativa molt potent en alguns detalls que no són mobles. Com en l'acabat exterior d'una banyera, recobrint completament una paret de casa, el sostre, unes escales, el terra... Aquest tipus d'idees generen una acústica diferent que envolta tot l'espai i amorteix el so, fent-lo més càlid.
Professionals de la fusta a AndorraLa Fusteria Ebenisteria Mario ofereix un assessorament personalitzat i disposa d’un ampli ventall de serveis tant per a espais interiors com exteriors. L’empresa fabrica mobles a mida per a totes les zones de la llar (cuines, banys, vestidors, menjadors, jardins...) i per a tot tipus d’empreses, oficines o despatxos. Els seus treballs es realitzen amb materials de gran qualitat i sota un gran rigor professional.

L’entitat realitza decoracions i reformes integrals de qualsevol espai i refà la distribució i la zona adaptant-se a les necessitats estètiques i funcionals de cada client. També ofereix serveis de rasqueta, polit, massilles i arranjament de sectors deteriorats en rebedors d’entrada i altres sectors d’un edifici.

La Fusteria Ebenisteria Mario sempre treballa de forma coordinada amb els seus clients i garanteix una supervisió constant dels treballs que elabora fins a la seva data d’entrega. Entre els seus treballs més destacats hi ha: la reconstrucció de façanes amb fusta, la decoració interior de vehicles de grans dimensions, com autocaravanes o camions, o l’adequació de patis i espais exteriors, entre molts altres.Alguns projectes de la Fusteria Ebenisteria Mario:Carretera de la Comella, edif. Encorces, Planta 4, Local 2-3

Andorra la Vella – Principat d’Andorra

Tel.+376 820 720 – Fax:+376 820 723

Mòbil +376 334 905

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156