• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Aposta per una neteja a fons, el teu vehicle i la teva salut t'ho agrairanL'acumulació de pols i brutícia en les superfícies i l'interior del nostre vehicle accelera el procés d'envelliment dels materials i elements que el componen. També cal sumar-hi efectes nocius que trobem en l'exterior, com la pol·lució, la pluja, el pol·len, els residus dels arbres, els excrements d'aus... A més, ara que arriba el bon temps, és freqüent circular amb les finestres baixades, aquest fet propicia que entri més brutícia a l'interior de l'automòbil. Tot plegat va confeccionant una capa nociva que es diposita de forma, a vegades, imperceptible sobre el vehicle i que afecta de forma negativa als plàstics, les pintures i altres elements fonamentals que el componen.Com podem desfer-nos de l'acumulació de brutícia de forma eficaç?


La millor manera d'eliminar la brutícia tant externa com interna és confiar en els serveis d'un professional. Amb un rentat superficial o normal (que puguem fer nosaltres a casa) no aconseguirem desfer-nos de tots els elements nocius. Necessitem una neteja completa i realitzada amb productes i tècniques adients per garantir un vehicle net i beneficiós per a la nostra salut. I és que les capes d'un cotxe són com les de la nostra pell. A primera vista, ens pot semblar que tenim una pell sana, neta i en bon estat, però si mirem amb un microscopi, veurem gèrmens i agents externs que no hi haurien de ser. Per tant, la millor manera d'evitar qualsevol tipus de brutícia sobre el nostre vehicle és confiar en rentadors que apostin per la qualitat i la neteja a fons, tant a l'interior com a l'exterior.


A més, si volem un cuidat especial i que no sigui perjudicial per al nostre automòbil, podem apostar pels rentadors a mà. Cada vegada s'aposta més per un rentat ecològic que tingui en consideració el medi ambient i, sobretot, el cuidat dels materials i les peces més delicades d'un vehicle. A través d'un rentat a mà, s'aconsegueix una precisió més exacta i una neteja més acurada en gran part dels racons i espais de l'automòbil. A més, les tècniques i productes emprats permeten ser més rigorosos i no malmetre la superfície que s'està netejant.
Rentador professional de vehicles a Andorra
L'Ecorentador les Valls és una empresa ubicada a Andorra la Vella que s'encarrega de deixar el teu vehicle impecable. Utilitza productes que tenen cura de tots els materials i components del vehicle i garanteix una neteja a fons acurada i eficaç.


Ofereix serveis de neteja a mà i hidratació de tapisseria, carrosseria, encerat, fars, tractaments anti ratllades, anti pols, anti fèrrics... Tot el que necessita el teu vehicle per brillar com mai!


c/ Esteve Dolsa Pujal, 8, Baixos. AD500 Andorra la Vella Tel. +376 868 840 Mòb. + 376 696 684LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156