• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

APOSTEM PER LES ENERGIES RENOVABLES

ECM és una empresa d’enginyeria creativa i innovadora que aposta per les energies renovables i ofereix un ampli ventall d’alternatives que s’adapten sempre a les necessitats i circumstàncies dels clients. L’empresa ofereix tot tipus de serveis: xarxes de distribució, enllumenats, instal·lacions especials, detecció i seguretat, controls, automatismes... A més, treballa amb tot tipus d’infraestructures, siguin particulars o industrials.


La societat també disposa d’un departament propi de recerca i innovació que treballa contínuament per posar a punt noves aplicacions que incideixin en la preservació del medi ambient. Una de les seves creacions més exitoses és un programa informàtic que ajuda a trobar la millor solució i els paràmetres adients perquè un projecte sigui el més rendible possible, tant en l’àmbit econòmic com l’energètic.


ECM sempre ofereix una atenció personalitzada i aconsella els seus clients sobre els sistemes a implementar per reduir les despeses de manteniment de les instal·lacions. I és que l’empresa està integrada per professionals del sector amb experiència contrastada en diversos àmbits de l’enginyeria que tenen com a primeres premisses la responsabilitat, la serietat i el compromís amb la prestació del servei.


L’empresa ha treballat en projectes de renom com el de la Querola, s’ha presentat al projecte d’El Falgueró i ha col·laborat en la rehabilitació de l’edifici Ràdio Andorra.


Av. Verge de Canòlich, 124 1r 1a · AD600 Sant Julià de Lòria · T. +376 325 422 +376 842 065 · ecm.enginyeria@andorra.ad · www.enginyeria-ecm.com

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156