shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Les tecnologies sense fil s'han tornat indispensables en el nostre dia a diaLa tecnologia inalàmbrica podia sonar a ciència-ficció fa cent anys, però en l'actualitat és part constant de la nostra realitat diària. Vivim en una societat en la qual és part imprescindible del nostre dia a dia, a la feina, en les activitats d'oci, en la vida personal, en temes de seguretat... Si la tecnologia inalàmbrica avui desaparegués de cop, el canvi en la forma de vida i l'actuació diària es modificaria fins a fer-nos retrocedir no un segle, sinó molts més. És per això que cada vegada hi ha més professionals de les telecomunicacions i més empreses encarregades de proporcionar tots els serveis i aparells que fan possible aquesta interconnexió sense fils. 


Principals xarxes de tecnologia inalàmbrica


Hi ha diferents tipus de xarxes de tecnologia sense fils implantades i d'ús habitual:


ZigBee

Aquesta xarxa és utilitzada principalment en habitatges i entorns industrials. Si encara no havies sentit el seu nom, anota-ho i no l'oblidis, perquè les aplicacions domòtiques cada vegada més populars i freqüents a la llar treballen amb aquesta tecnologia. Les comunicacions dins d'aquesta xarxa transmeten habitualment poques dades, encara que poden fer-ho en un espai mínim de temps alhora. I consumeixen molt poc, el que per a una instal·lació domòtica domèstica sempre és un plus.

WIFI

Probablementésuna deles més utilitzadesdiàriament si ens centrem en el nombre de persones que utilitzen aquesta tecnologia sense fils per connectar-se a Internet. A la llar, a l'oficina, a les xarxes wifi d'hotels, centres comercials... És d'ús quotidià i costarà trobar una persona que habitualment es connecti a Internet des d'un telèfon intel·ligent o unpcportàtil que no conegui el seu nom.


Bluetooth

Aquesta xarxa és probablement la més utilitzada per a la transmissió de dades entre dispositius propers. Si en un principi el comú dels mortals l'utilitzava per passar fotos i música entre telèfons mòbils, avui hi ha moltes possibilitats quotidianes d'ús habitual. Qualsevol cotxe actual disposa d'un sistema Bluetoothper qüestions com atendre trucades telefòniques amb mans lliures durant la conducció de manera segura. En els equips domèstics és comú l'ús de perifèrics que utilitzen el Bluetoothcom a tecnologia sense fils per evitar els cables, com els ratolins sense fils o els auriculars amb Bluetooth, entre d'altres.


Xarxa de telefonia mòbil

Si hi ha una xarxa de tecnologia sense fils que utilitzin diàriament milions de persones de totes les edats és la xarxa de telefonia mòbil. Les seves possibilitats van creixent dia a dia i ja ens permeten utilitzar de manera normalitzada diàriament funcionalitatsde les qualsper a molts seria complicat prescindir en la teva vida quotidiana.SI O NO COMUNICACIÓ


Si o No Comunicació és una empresa andorrana que es dedica a la comercialització d'equips de comunicació inalàmbrica professional, telefonia mòbil i electrònica de consum des de l'any 1999. Els seus professionalsfan l'estudi de projectes de control, telecomandament, automatització i comunicació via ràdio. També realitzen projectes especials en condicions especials, assessorament i selecció d'equipaments, lliurament de pressupostos, supervisió de les execucions d'obres i posada en funcionament, assessorament i suport d'enginyers i tècnics de les millors marques...


Si o No Comunicació compta amb l'experiència i l'assessorament dels departaments d'enginyeria de les marques que representen per donar resposta a les necessitats d'un entorn tecnològic que demana canvis i innovació constant.


Tel. +376 741 550

c/ Dr. Molines, 8, local 1, AD500, Andorra la Vella. 

info@siono.ad

www.siono.adFOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156