• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Aprofita els materials reciclats per crear mobles i decoracions originals per a la llarEls mobles fets amb materials reciclats aporten personalitat a la teva llar i, sobretot, permeten donar una segona vida a milers de residus que encara poden tenir una utilitat funcional. Amb una petita inversió de temps i molt poca despesa econòmica, pots arribar a crear mobles únics plens d'originalitat que acompanyaran qualsevol espai aportant color, candor i vivacitat.


Que utilitzem mobles reciclats no significa que haguem de crear espais rústics o ambientats en l'època barroca. Al contrari, aprofitant al màxim els materials i creant composicions creatives podem obtenir mobles innovadors, moderns i totalment avantguardistes. A més, apostar pels mobles ecològics significa apostar pel planeta. Donant un segon ús a materials reciclats contribuïm al cuidat del medi ambient i ajudem a construir un futur més sostenible.


Pren nota de les propostes que et portem i suma't a l'aprofitament i al reciclatge de materials per guarnir la teva llar amb mobles exclusius!Un dels primers materials que podem utilitzar per crear mobles personals són els bidons. N'hi ha de diferents grandàries i això ens permet jugar amb el material per crear cadires, taules, sofàs, còmodes, armaris, classificadors, tauletes de mini bar... Les possibilitats són infinites. A més, el bidó accepta molt bé qualsevol tipus de pintura. Per tant, podem crear composicions vives amb colors elèctrics i que despertin els ambients.Un altre material estrella a l'hora de crear mobles reciclats són els neumàtics de cautxú. Es poden crear cadires o decoracions tant d'exterior com d'interior. La flexibilitat d'aquest material permet crear estructures còmodes i, alhora, fermes. Pots folrar l'estructura formada de neumàtics amb teixits o pintar els neumàtics amb pintura especial per a aquest material. Amb els cuidats adients, els mobles de cautxú poden arribar a ser molt duradors.I, per descomptat, no ens podem oblidar dels palets. Van ser un dels primers materials a reutilitzar-se en el món dels mobles i la decoració de la llar. La seva versatilitat i resistència fan que sigui un element indispensable quan parlem de mobles ecològics. Els podem reutilitzar per crear mobles de jardí (seients, taules...), per complementar espais interns amb prestatgeries o organitzadors descoberts, per crear un suport robust per al nostre matalàs... Cada dia sorgeixen noves idees plenes de creativitat i funcionalitat. Podem deixar la fusta dels palets al natural, aplicant algun vernís o pintar-la amb colors vius que reforcin la personalitat de l'espai.


Tampoc ens podem oblidar dels objectes i elements que contenen plàstic, com les botelles. És un dels materials més difícils d'eliminar i més contaminants. Consumim aquest material de forma periòdica i gairebé cada dia llencem botelles. Però el cert és que podem aprofitar aquest material per crear mobles exclusius, com unes cadires pel jardí plenes de color i amb un aspecte totalment urbà i modern. Com amb la resta de materials comentats, podem deixar el seu aspecte natural per reforçar la potència del moble reciclat o pintar el material amb pintures especials per donar-li més personalització. La clau està a valorar cada material i veure el potencial que pot arribar a tenir.
Urb. Prat de la Jaia Nau 7, AD600 Sant Julià de Lòria

Tel. +376 844 133

gruprefesa@gruprefesa.com

www.gruprefesa.com

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156