• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

Avantatges de la pintura fotocatalíticaDavant l'aparició del coronavirus, la societat s'ha sensibilitzat enormement respecte a les pautes a seguir per a evitar els contagis. En general, la ciutadania es cuida més i es preocupa en major mesura per la seva salut. En aquest sentit i des de mitjans de 2020, l'aposta per les pintures antibacterianes i fotocatalítiques s'ha disparat. Què és la pintura fotocatalítica? Aquest producte desenvolupa un procés anomenat fotocatàlisis mitjançant el qual aconsegueix eliminar substàncies de l'aire nocives per a la salut i impedeix que s'adhereixin a les parets. Donades les seves característiques, aquesta pintura solament s'empra en espais tancats i tan sols necessita tres ingredients perquè funcioni de manera efectiva: llum, oxigen i el diòxid de titani present en la seva composició.


Aquesta pintura no és tòxica, purifica l'aire, elimina les males olors i és fàcil de netejar.

Avantatges de la pintura fotocatalítica: No és tòxica: Aquesta pintura no conté elements nocius per a la salut i, per tant, tampoc és un producte contaminant. Purifica l'aire: Com ja hem dit, la pintura fotocatalítica és capaç d'oxidar les substàncies tòxiques o nocives per a la salut que es troben en l'aire i també elimina bacteris i fongs. Elimina les males olors: Una altra de les seves capacitats és neutralitzar les males olors, com per exemple la del fum del tabac.

Fàcil de netejar: Requereix menys manteniment que les pintures convencionals perquè posseeix una molt bona durabilitat i és fàcil de netejar.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156