shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Avantatges de rentar la roba en una bugaderia públicaLa pràctica de rentar roba en una bugadera pública s'està fent cada vegada més extensa. I és que els avantatges d'utilitzar aquests espais són nombrosos:


1. Estalvies temps

En funció del programa que escullis, a casa el temps mitjà d'espera d'una rentadora pot ser d'entre 45 minuts i quasi fins a una hora i mitja. Per exemple, una rentada de roba sintètica a 40 °C i a plena càrrega tarda de mitjana una hora i mitja. A més, si no disposes d'assecadora i el temps no acompanya, pots estar més d'un dia esperant que la roba s'eixugui. Amb els problemes de males olors i desgast que això pot comportar.


Si utilitzes una bugaderia pública, disposes de rentadores de gran grandària on pots posar la roba que a casa posaries en 3 o 4 rentadores diferents. D'aquesta manera, rentes més peces en un mateix rentat, reduint considerablement el temps dedicat a aquesta tasca. I si has de rentar roba per separat, també pots utilitzar diferents rentadores alhora separant les peces en funció del color, teixit... Mentre que a casa hauries de posar primer una rentadora i esperar que acabés abans de posar una altra.


2. És més ecològic i econòmic

La rentadora de casa té un consum d'aigua i d'electricitat bastant alt. En general, suposa un 11,8% de la factura elèctrica mensual d'una llar. A aquesta despesa hi hem de sumar el detergent i el suavitzant més el consum de l'assecadora. En canvi, les màquines dels serveis de bugaderia són industrials i d'alta gamma, per tant, són més eficients i poden arribar a reduir més d'un 20% el consum d'aigua. Segons diferents estudis, una família es pot arribar a més de 600 euros anuals si utilitza les bugaderies públiques, casí 1.000 si comptem les despeses d'aigua i productes de neteja.


3. És més higiènic

Les màquines de les bugaderies es desinfecten de forma periòdica i segueixen unes revisions i manteniments periòdics. Mentre que les rentadores de casa solen tenir una neteja més ínfima i no tan acurada.
Bugaderies a Andorra


Net and Sec és una bugaderia d'autoservei situada a la Massana que disposa de màquines de rentat i d'assecat preparades per acollir diferents teixits i materials, com edredons, mantes, tovalloles, llençols, cortines, roba... Les grandàries dels tambors de les màquines de l'establiment permeten rentar una gran quantitat de roba i elements de gran dimensió que sovint a casa no podem rentar. A més, el local disposa de diferents panells informatius on s'explica la funcionalitat de cada programa, els graus que cal posar segons el teixit... Tot el que es necessita saber per cuidar la roba durant la rentada i garantir-ne la seva durabilitat.


Les instal·lacions de Net and Sec també permeten envasar la roba al buit per estalviar espai i disposen d'una zona de mascotes on es poden rentar objectes dels peluts, com joguines, mantes, tovalloles i llits. Les màquines d'aquesta zona estan dissenyades per tenir cura de les peces de roba de les mascotes amb productes desinfectants.


L'establiment, a més, disposa de WiFii permet l'entrada de mascotes sempre que estiguin sota la supervisió de l'amo. També ofereix la possibilitat de fer-se una targeta client per gaudir d'un descompte en cada rentada.
Av. Sant Antoni, edifici Proteco 2, n. 54, La Massana

+376 672 188

netandsec9@gmail.com


FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156