• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Banys


Un estil diferent

MÉS COLOR!


La tendència indiscutible per aquest 2018 són els banys de color. Les parets llises i d’una sola tonalitat han quedat enrere i els materials avantguardistes estan agafant cada vegada més força. Entre els més utilitzats hi ha el terratzo o el marbre. També es porten molt les aixetes de color negre mat o gris, que aporten un to elegant i sofisticat a l’espai.


Pel que fa als miralls, predominen les formes ovalades i circulars, i és que cada vegada es defuig més de les línies i les formes rectangulars. També s’aposta per miralls mitjans o petits i es dona més protagonisme a la resta de la paret amb decoracions pictòriques, prestatgeries o elements que pengen.


Una altra tendència que s’està imposant cada vegada més és la decoració de banys amb plantes i flors naturals, així com gerros de colors pàl·lids i sabons i sals de les mateixes tonalitats. A més, s’intenta donar un toc diferenciador i especial a l’espai amb detalls que fins ara no es tenien gaire en compte, com una decoració original del porta-rotlles amb materials i formes vintage.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156