• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Beneficies de la hidroteràpia


Un dels esports més saludables que pot practicar la teva mascota és la natació, ja que l’aigua aconsegueix estimular i relaxar tot el cos beneficiant de forma molt positiva els diferents sistemes, el metabolisme i el cor. El sistema muscular és un dels més beneficiats. Dins de l’aigua, la resistència és entre 15 i 20 vegades més gran que en sec, per tant, els músculs s’utilitzen sense estrès pel pes del cos. Amb tot, l’aigua ajuda a fer créixer la musculatura de forma més saludable i a combatre els espasmes i els edemes.


La hidroteràpia també calma el sistema nerviós i redueix l’estrès, estimula les articulacions i restableix els canals sensorials. Pel que fa al sistema endocrí, incrementa les funcions metabòliques i produeix que les hormones siguin processades a tot el cos. I en relació al sistema circulatori, l’aigua calenta (a uns 28ºC) augmenta la temperatura corporal del cos causant que els vasos sanguinis es dilatin i s’eliminin toxines, distribuint a més els nutrients i l’oxigen.


Un altre sistema que se’n beneficia és el limfàtic. La hidroteràpia incrementa el drenatge limfàtic, redueix les inflamacions i augmenta el sistema immunitari. A més, ajuda a cremar greixos. L’aigua també ajuda al sistema respiratori i al digestiu, ja que augmenta

la capacitat pulmonar i activa els músculs tous

digestius aportant nutrients a les cèl·lules.


Finalment, l’aigua beneficia el sistema urinari i l’esquelètic. I és que incrementa el reg sanguini que travessen els ronyons i n’allibera les toxines. També fa que tots els ossos tinguin major mobilitat i augmenta l’arc articular.
LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156