• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

CACTUS PARTY


La temàtica d'una festa és tant o més important que la pròpia festa. I és que escollir una decoració adient i plena d'originalitat és la clau de qualsevol acte que es vulgui celebrar. Per aquest motiu, et proposem una temàtica que mai falla: el cactus. Aquesta planta tan versàtil permet crear ambients plens de color i molt creatius que et faran ser el millor amfitrió!


LES CLAUS

El color verd, les tonalitats pastel i els dolços seran els protagonistes de la teva festa.

És evident que el color protagonista de la ‘Cactus Party’ serà el verd, però no pateixis, no serà l’únic participant. I és que aquest to combina a la perfecció amb altres tonalitats, com poden ser el rosa i el blanc, que recorden precisament a les flors dels cactus quan floreix. Pel que fa al mobiliari, t’aconsellem una decoració el més ‘chic’ possible, amb cadires i taules de fusta clara, coixins amb motius naturals i elements decoratius plens daurats. I, sobretot, no pot faltar una taula plena de dolços i menjars temàtics. Tens des de galetes, magdalenes o pastissos de temàtica cactus a begudes refrescants de color verd que recorden el suc d’aquesta meravellosa planta. De fet, els més atrevits us podeu diferenciar amb una beguda feta precisament amb extracte de cactus.


Per garantir que la teva festa sigui tot un èxit és imprescindible planejar tots els detalls per avançat i ser organitzat. El més important és buscar elements divertits i originals que facin que la teva festa sigui un esdeveniment creatiu i sorprenent.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156