• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Calidesa i naturalitat
Les de fusta sempre han sigut tendència. Una de les millors opcions és cobrir tots els espais de la cuina amb aquest material i utilitzar les mateixes tonalitats. D’aquesta manera, s’aconsegueix embolicar l’ambient amb una calidesa i alhora s’obté una cuina moderna, elegant i distingida.
La fusta en tons clars aporta lluminositat i li dona sofisticació a l’espai, per tant, si la cuina és petita, pots utilitzar fustes clares i combinar-les amb colors blancs o crema. Mentre que una fusta més fosca dona un toc rústic, i remarcant les vetes, s’obté encara més naturalitat.
Garantia de qualitat


Sistema Cuina ofereix mobles de cuina i de bany de diferents estils, armaris, vestidors i parquets de gran qualitat. L'empresa disposa d'un ampli ventall de productes adaptats a les diferents categories i estils de decoració, des dels més clàssics fins als més avantguardistes.


L'entitat també s'ocupa de les diferents reformes de la llar i compta amb els professionals més competents del mercat. A més, sempre ofereix un tracte proper i un assessorament personalitzat per optimitzar al màxim els espais i dotar-los de funcionalitat. L'empresa compta amb més de 20 anys d'experiència en el sector i treballa amb primeres marques.

Av. de les Escoles, 17 · AD700 Escaldes-Engordany · T. +376 867 483 · sistemacuina@andorra.ad

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156