shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Canvi de color!

Aprèn 3 senzilles tècniques per canviar la tonalitat cromàtica de les teves florsEl món floral està format per més de 250.000 espècies, per tant, es troben pràcticament de tots els colors. Però sempre es pot anar més enllà i experimentar per aconseguir tonalitats totalment personalitzades i adaptades al nostre jardí. Us expliquem tres tècniques que us ajudaran a aconseguir-ho:


1. Capil·laritat o absorció d'aigua

La millor manera d’aplicar aquesta tècnica és sobre flors de color blanc. Aconseguiràs un resultat espectacular i molt visual. El primer que has de fer és barrejar aigua mineral tèbia amb anilina vegetal en pols de color fort en un got. Convé utilitzar una major quantitat de la que sovint recomana el fabricant d'aquest compost orgànic per no quedar-nos curts. Sense treure les fulles, talla la part inferior de la flor (quan més a baix millor) i introdueix-la immediatament de forma vertical en el recipient on has fet la barreja, amb el tall tocat la barreja. Deixa-la durant dos o tres dies en un espai lluminós.2. Absorció directa

Atès que el tenyit a través d'aquesta tècnica és de menor qualitat, el seu ús és menys aconsellable. No obstant, si vols resultats amb més rapidesa i optes per ella, hauràs de col·locar dos o tres cullerades de tinta xinesa en un got d'aigua i escalfar-la una estona al sol. Després, només has de submergir la flor cap per avall, assegurant-te que a la tija no li falta aigua. L’has de deixar reposar durant 24 hores i ja tindràs la teva flor multicolor!


3. Tint en flors seques

Les flors seques es poden descolorir amb lleixiu o canviar el seu color totalment utilitzant compostos més complexos. Un cop seques, cal retirar aquelles parts que no ho hagin fet adequadament i, posteriorment, procedir al seu tintat amb aerosols, anilines o glicerina.


FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156