• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

CARREGADORS ELÈCTRICSEls vehicles elèctrics s’estan convertint en els mitjans de transport predilectes. Contaminem molt menys i són molt més sostenibles, per tant, no és estrany que en un futur els combustibles més perjudicials, com la gasolina o el gasoil, acabin desapareixent.


Cada dia, Andorra compta amb més carregadors elèctrics tant públics com particulars. I és que podem tenir un carregador perfectament a casa sense necessitar massa espai ni una instal·lació complicada. De fet, un cotxe elèctric es pot carregar en qualsevol endoll que tingui unes característiques determinades. Com, per exemple, que disposi d’una toma de terra. Això sí, com més ràpida vulguem que sigui la càrrega, més tècnica haurà de ser la instal·lació. El millor és consultar a un professional i adequar l’espai de càrrega al vehicle que es vulgui endollar.


Un altre aspecte que cal tenir en compte a l’hora d’instal·lar un carregador elèctric a la llar és la potència de la llum. És important saber quina potència serà necessària per carregar el cotxe i canviar-la perquè no saltin els ploms o hi hagi altres complicacions.UN FUTUR SOSTENIBLE


Monroc és una empresa de serveis elèctrics innovadora que es nodreix de la màxima qualitat i responsabilitat per oferir un tracte i servei excel·lent a tots els seus clients.


L’empresa té molt en compte les energies renovables i disposa d’un ampli ventall de serveis: il·luminació, auditories elèctriques, instal·lacions de xarxa wifi, domòtica, xarxes informàtiques, seguretat i vigilància, manteniment, instal·lacions elèctriques, sistemes d’alimentació ininterrompuda, energies solars i tot tipus de serveis relacionats amb els vehicles elèctrics.


C/ Esteve Dolsa, 32 local B · AD500 Andorra la vella · www.monrocandorra.com · T. +376 826 400 · monroc@semonroc.com

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156