• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

CASES INTEGRADESLes mascotes formen part de la nostra llar, i com a tal, és important que tinguin un espai propi on poder descansar


Les nostres mascotes modifiquen completament la nostra manera de viure i es converteixen en un membre més de la família, per això, és importantíssim tenir-les en compte a l’hora de decorar la nostra llar. Ja no només per higiene, seguretat i comoditat, sinó perquè la convivència amb ells pot convertir-se en un malson si no tenim els espais adequadament adaptats.


El primer que has de fer és buscar una bona ubicació per a la seva zona de descans, alimentació, jocs i higiene. Pensa, a més, que no totes les mascotes són iguals i que cadascuna té la seva pròpia personalitat. A alguns els encanta estar sempre en companyia dels seus companys humans, mentre que a altres els agrada la tranquil·litat. Els espais que se solen adequar per a les mascotes són bastant reduïts, de manera que l’animal en qüestió se sentirà més còmode menjant i descansant en un entorn net i fora d’obstacles. I no només això, sinó que cal procurar que l’animal càpiga en el racó sense que hagi de fer postures forçades. Una bona opció és optar per recipients o menjadors individuals d’alçada, que estiguin sobre una plataforma o moble adaptat perquè l’animal no hagi de baixar molt el coll a l’hora de menjar.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156