• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Cases per a les mascotesNo importa la grandària o la raça, si es té una mascota, cal fer-li un espai tant a casa com al jardí. És important que l’animal tingui un racó propi i un lloc on descansar i sentir-se segur. Si es disposa d’un espai a l’aire lliure, la millor opció és incorporar una caseta feta de materials preparats per a l’exterior.


Hi ha un gran nombre de tipus de casetes, però les més utilitzades són les de fusta, ja que és un material molt resistent i es pot treballar d’infinites maneres per aconseguir acabats impressionants. Les fustes més adients són les de roure, teca o pi, perquè són d’alta qualitat i molt resistents a l’aire, la pluja, el sol i la majoria dels fenòmens meteorològics.


Els dissenys més recomanats són les casetes que disposen d’un teulat amb dues caigudes d’aigua, d’aquesta manera, s’eviten els estancaments i l’acumulació de líquids. També és important que la grandària de la caseta permeti al gos acomodar-se amb facilitat i que hi càpiga a dins, sense que li sobresurtin les potes o el cap. Normalment, es recomana que la casa sigui uns 20 o 30 centímetres més gran que la mascota.


Un altre factor que cal tenir en consideració és l’aïllament. Hi ha moltes casetes que tenen la porta centrada, però per evitar que l’aire arribi directament al gos, és millor que estigui a un costat. Tampoc s’aconsella que la construcció tingui altres obertures, com finestres. I és que tot i que en l’àmbit decoratiu poden estilitzar la caseta, faran que el teu gos tingui més entrades de fred i calor.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156