• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

CERÀMIQUES DESORDENADES


La tendència per aquest 2018 són les rajoles hidràuliques. Com el seu propi nom indica, estan fabricades a través d’un sistema hidràulic de pressió que les premsa i els aporta una gran resistència i solidesa. Per tant, es poden utilitzar tant per a exteriors com interiors.La característica principal d’aquest tipus de terra és que permet crear veritables obres d’art a través de diferents composicions i colors. La decoració que més es demana actualment és la retro o vintage. S’aposta sobretot per rememorar l’estil distintiu de la França de mitjans del segle XIX i es combina amb l’arquitectura contemporània.


Els colors que més predominen són els grisos de diferents tonalitats i, darrerament, els blaus. Però veritablement, hi ha tants colors i composicions com es pugui imaginar, es poden fer dibuixos originals i únics i dotar cada terra d’una personalitat pròpia. Cada vegada s’està utilitzant més aquest tipus de rajola per decorar les cuines i, en alguna ocasió, l’habitació.


Pel que fa a la grandària, s’aposta més per les rajoles de grans dimensions. Per al terra, per exemple, s’utilitza molt la mida 60x60 cm o fins i tot la 120x60. Per les parets també s’aposta per una rajola gran però d’una mida menor, ja que se solen col·locar peces de 60x30 cm, depenent de la composició que es vulgui obtenir.Av. Joan Martí, 45 AD200 Encamp · Andorra acconstruccions@hotmail.com T. 334 731 / 830 586 www.ac-construccions.com

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156