• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

Cersaie, l'aparador internacional del sector ceràmicLa fira de Cersaie (realitzada a Bolonya) és un dels majors aparadors internacionals del sector ceràmic i del bany. Durant la seva celebració s'acullen arquitectes, dissenyadors d'interiors, empreses d'exposició, professionals de la distribució i les grans societats de la construcció. Enguany, compta amb aproximadament 600 expositors i la participació de 26 països distribuïts pels 5 continents, per la qual cosa també serà un punt de trobada i discussió.


Com no pot ser d'una altra manera, els últims productes i tendències del sector ceràmic i sanitari es presenten a la ciutat del nord d'Itàlia. Des del 27 de setembre i fins a l'1 d'octubre de 2021, les novetats en rajoles i taulells ceràmics, aixeteria, mobiliari de bany, jacuzzis, dutxes, banyeres, saunes, estufes de ceràmica i eines d'instal·lació, entre altres coses, seran els principals productes que es podran trobar exposats.Després de dos anys sense celebrar-se per les restriccions adoptades per a contenir la propagació del coronavirus, s'havien generat certs dubtes entorn de l'acolliment que anava a tenir l'esdeveniment, però durant la jornada inaugural es van dissipar per complet gràcies a la gran afluència que es va registrar. Al llarg dels 15 pvellons en els quals s'ha desplegat la mostra s'han concentrat fins a 626 companyies, la majoria europees, per a tractar de sumar clients a la seva cartera.


La 38a edició compta amb un gran nombre d'activitats, totes elles dissenyades amb un estricte protocol de seguretat. De fet, per poder accedir al recinte s'exigeix la presentació del certificat de vacunació digital de la Unió Europea. Quant a la representació andorrana, Espai Creatiu Sodimac ha acudit a la recerca de les darreres tendències del mercat per a després poder oferir-los al Principat amb la professionalitat que els caracteritza.Si hi ha una empresa capaç de traslladar la singularitat i la creativitat a qualsevol espai i ambient ésSodimac. L'espai creatiu ofereix productes i serveis integrals d'interiorisme moderns i exclusius amb l'objectiu de convertir qualsevol estada en un ambient únic i ple de personalitat.


L'empresa col·labora amb reconegutsinterioristesi arquitectes d'Andorra per a treballar en les últimes tendències en ceràmiques, mosaics, parquets, paviments, revestiments, sanitaris, aixeteria, mobles i complements de bany, plaques de cocció... A més, tots els els seus materials i projectes estan fets amb les millors marques europees en reformes i interiorisme del moment, comGlamora.


L'espai creatiu Sodimac compta amb un showroom situat a Andorra la Vella perquè els usuaris i clients puguin contemplar de primera mà la qualitat i els acabats dels materials i productes que ofereix. A més, és una oportunitat perfecta per a inspirar-se amb els diferents ambients que integra l'espai i per a visualitzar el teu futur amb l'assessorament personalitzat de grans professionals i col·laboradors.


www.sodimacsl.com

judit@sodimacsl.com

Tel: +376 861 316

Whatsapp: +376 861 316

Fax: +376 861 317

C. BonaventuraRiberaygua, 49, AD500 Andorra la Vella, Principat d'AndorraLES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156