• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

Cinc apps per portar un estil de vida més sostenibleLa importància de tenir cura del medi ambient s’accentua cada vegada més. És per això que moltes aplicacions mòbils tenen com a objectiu ajudar als consumidors a portar un estil de vida més respectuós amb el nostre planeta. A continuació pots descobrir cinc exemples que t’ajudaran en el teu dia a dia:


Aprenverde: Aquesta aplicació ofereix reptes diaris per anar fent una transició cap a un estil de vida més respectuós amb el medi ambient. A més, inclou informació i consells que t’ajudaran a conscienciar-te respecte a la importància de reduir la contaminació.


To Good To Go: Es va crear tenint en compte que cada any un terç de tot el menjar produït es llença a les escombraries. Dins de Too Good to Go podràs veure quins restaurants, botigues o supermercats ofereixen menjar més barat del que normalment costa per no llençar-lo al final del dia.


iRecycle: Indica els llocs propers on podem reciclar les nostres deixalles i també recull informació sobre com fer-ho de manera correcta. A més, aquesta app et connectarà a les xarxes socials amb altres aficionats al reciclatge.


Showr: Gràcies a aquesta plataforma podràs monitorar tant el consum d’aigua com el preu de totes les teves dutxes i també tindràs la possibilitat de desar cronòmetres per controlar el temps que passes dutxant-te. L’objectiu és reduir el consum d’aigua innecessari i, d’aquesta manera, contribuir a la cura del planeta terra.


Mirubee: En la mateixa línia que Showr, Mirubee t’ajudarà a obtenir dades del consum elèctric dels electrodomèstics que tens a casa de manera separada i a detectar si algun d’ells està gastant més del que hauria de consumir. No obstant això, per fer servir l’app necessitaràs un mesurador elèctric compatible.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156