• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Revista Krea

Cinc banyadors i biquinis per aquest estiuTot indica que enguany el coronavirus no ens impedirà que puguem gaudir de les vacances d'estiu, així que és el moment ideal perquè coneguis els models de biquinis i vestits de bany que es portaran i vagis de 'shopping' abans que se t'avancin. Aquestes són algunes de les tendències recopilades per la plataforma de moda Lyst després d'analitzar les cerques d'internet que més s'han realitzat: Biquinis a l'inrevés: Es van posar de moda l'any passat i aquest estiu es continuaran veient molt. De fet, la demanda de parts de dalt de biquini a l'inrevés ha augmentat un 49% durant aquest 2021 i el verd, el rosa i el neutre són els colors més populars. La seva sobtada fama es deu, en gran part, a les germanes Kardashian i Jenner. Retro: Els estampats retro s'estan posicionant com un dels estils més demandats, ja que les cerques s'han disparat un 107% durant l'últim mes si ho comparem amb el mateix període durant l'any passat. Dua Lipa i Addison Rau han estat algunes de les famoses que han vestit aquest tipus de bikinis i Zimmermann, Pucci, Dodo Bar Or i Frankies bikinis són les marques més demandades.


Les cerques de vestits de bany que inclouen paraules clau que estan relacionades amb la sostenibilitat han augmentat un 101%

Sostenibles: Unes altres de les beneficiades aquest 2021 són les marques de moda de bany ecològiques. En aquest sentit, les cerques de vestits de bany que inclouen paraules clau que estan relacionades amb la sostenibilitat han augmentat un 101%, però el percentatge es dispara fins al 211% si només tenim en compte les cerques d'estils "reciclats". Si et ve de gust apostar per la sostenibilitat, has de saber que les marques millor posicionades són Vitamin A, Fisch, Mara i Hoffman. Amb obertures o cèrcols: Respecte als vestits de bany, els estils més buscats inclouen obertures, i cèrcols. En aquest sentit, també ha crescut l'interès pels biquinis amb cut-outs. Entre les marques més buscades estan Ganni, Onia i Reina Olga. Shorts ultracurts: Quant a la moda masculina, els shorts de bany més curts són els reis de les cerques, però no són els únics. Els vestits de bany de natació també han crescut ràpidament durant l'últim mes (+230%) i les marques més buscades inclouen Versace, Dolce & Gabbana i Moschino.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156