• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Revista Krea

Cinc consells per augmentar massa muscularGuanyar múscul no és una tasca senzilla. És necessari portar una correcta rutina d'exercicis i respectar una dieta adequada als objectius, no sobrecarregar els músculs i complir amb el descans nocturn. A més de totes aquestes premisses, us oferirem cinc consells més específics que us serviran per aconseguir resultats visibles més ràpidament, encara que és important que tinguis present que no existeix cap recepta miraculosa. La disciplina, l'esforç i el sacrifici són els pilars per aconseguir un cos de revista. Exercita grups musculars grans: Si ets principiant, notaràs millores amb gairebé qualsevol entrenament, però si ja fa anys que estàs al gimnàs, concentrar-te en el pit, l'esquena i les cames pot ajudar-te a construir més múscul. Exercicis com el press de banca, el pes mort o els esquats són alguns exemples més concrets del que estem explicant. No entrenis en excés: Hi ha diversos estudis que demostren que una sessió de gimnàs amb peses augmenta la síntesi de proteïnes fins 48 hores després de realitzar-la. Dit d'una altra manera, els teus músculs creixen durant el descans, no durant l'exercici, així que no et sobrecarreguis i respecta els dies de descans.


Hi ha diversos estudis que demostren que una sessió de gimnàs amb peses augmenta la síntesi de proteïnes fins 48 hores després de realitzar-la.

Carbohidrats: És millor que ingereixis aquest tipus d'aliments abans d'entrenar i no després. D'aquesta manera aconseguiràs concentrar més energia durant la sessió d'entrenament i podràs esprémer més les teves capacitats. En aquest sentit, l'idoni després del gimnàs és consumir proteïnes. Comença a entrenar amb exercicis de musculatura: Inicia l'entrenament amb un escalfament lleu (d'uns 5 o 10 minuts), que pot ser a través d'un exercici de musculació que formi part de la teva rutina. Quan acabis la sessió de peses, realitza el càrdio. D'aquesta manera, augmentaràs la despesa calòrica i afavoriràs la hipertròfia. Centra't a realitzar descensos controlats i lents: La part excèntrica del moviment suposa un extra de càrrega per als músculs, per la qual cosa realitzar aquesta part a poc a poc i sense moviments bruscos t'ajudarà a guanyar massa muscular. Per exemple, pots comptar fins a tres lentament a mesura que realitzes el moviment. Utilitza pesos que puguis controlar: Un consell que sembla obvi, però que molta gent acostuma a no seguir. Si el pes és excessiu per als teus músculs, perdràs la capacitat per a realitzar l'exercici de la manera correcta i serà més fàcil que acabis lesionant-te. Si durant una repetició sents que no estàs utilitzant la tècnica correcta, és millor que paris i baixis el pes.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156