• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

Cinc coses que has d'evitar per tenir uns llavis perfectesUns llavis ben cuidats reflecteixen bona salut i bellesa, ja que són una de les parts més cridaneres del nostre rostre. No sols és necessari hidratar-los i desmaquillar-los correctament, també s'ha de tenir en compte altres aspectes que moltes vegades passem per alt. I és que la pell dels llavis és més sensible i delicada que la de la resta del cos i, per tant, també envelleix amb major rapidesa. A continuació, cinc coses que has d'evitar per a tenir sempre uns llavis perfectes: 1. Fumar: És àmpliament conegut que fumar és un dels hàbits que més envelleix. Les arrugues conegudes com a codis de barres, aquelles que apareixen al voltant de la boca, són una de les moltíssimes conseqüències del cigarret.

2. No usar protecció solar: Tant el fred com la calor requereixen que prenguem precaucions per evitar que la pell dels nostres llavis s'esquerdi. Hidratar-los amb productes adequats, així com utilitzar protectors solars de bona qualitat és essencial per a lluir un rostre radiant durant tot l'any.

3. Menjar aliments molt picants o prendre begudes àcides: Els aliments que són molt picants o les begudes àcides poden deteriorar els teus llavis. Per a evitar-ho, és important beure un mínim de dos litres d'aigua diàriament i evitar en la mesura que sigui possible la cafeïna, ja que deshidrata.

4. Mossegar-te o xuclar-te els llavis contínuament: Moltes vegades no ens adonem, però alguns tics, com mossegar-te o xuclar-te els llavis repetidament, poden ser la causa que els teus llavis apareguin secs i deshidratats. Un truc per mantenir-los perfectes és portar sempre damunt un labial hidratant.

5. Usar pintallavis de llarga durada: La composició dels pintallavis de llarga durada pot retreure els llavis i arribar a produir esquerdes. L'ideal és utilitzar-los de manera esporàdica i que després es retirin correctament. A més, és recomanable exfoliar els llavis una vegada per setmana i hidratar-los cada dia.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156