• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

Cinc tipus d'infusions i els seus beneficis
Les infusions ofereixen molts beneficis si es consumeixen de manera regular. Ajuden a relaxar-se, combaten l'insomni, afavoreixen una bona hidratació, contribueixen a una bona digestió, són diürètiques, prevenen malalties...Existeixen múltiples opcions i totes elles resulten estupendes per a la nostra salut. A continuació, cinc exemples i els avantatges de consumir-les: Infusió d'equinàcia:

D'aquesta planta medicinal s'utilitzen les arrels, les fulles i les flors. Les seves infusions ajuden a prevenir i combatre la sinusitis, la faringitis, els refredats o la grip i destaca la seva capacitat per a estimular la formació de glòbuls blancs i citosines. No obstant això, es recomana no prendre-la durant més de 10 dies des que apareixen els símptomes i no està indicada per a menors de 12 anys ni persones embarassades. Infusió de fonoll:

El fonoll a manera d'infusió afavoreix la digestió i té efectes diürètics i desintoxicants. Així mateix, combat l'halitosi i disminueix el mal sabor de boca, ja que posseeix propietats antimicrobianes i té una aroma agradable. També ajuda a les persones amb hipertensió perquè és una planta rica en potassi i regula la producció d'hormones. Infusió de jamaica:

La flor de Jamaica posseeix minerals com a potassi, calci, fòsfor, magnesi i zinc. És rica en antioxidants i baixa la pressió arterial, per la qual cosa, com el fonoll, està recomanada per a persones que pateixin hipertensió. A més, és capaç de reduir el colesterol i la quantitat de compostos que provoquen la formació de càlculs renals. Finalment, regula el metabolisme i prevé la malaltia del fetge gras no alcohòlic. Infusió de lavanda:

Aquesta beguda s'utilitza com a sedant natural per a aquelles persones que tenen problemes per a agafar el son. Les seves propietats ajuden a millorar la digestió i pot evitar problemes gastrointestinals com a còlics, inflamació intestinal i flatulències. Com a aspecte important, cal destacar que aquesta infusió està contraindicada per a persones que pateixen epilèpsia, gastritis, colitis o síndrome del còlon irritable i tampoc han de prendre-la les dones embarassades o en període de lactància. Infusió de cardamom:

El cardamom posseeix moltes propietats medicinals, sobretot relacionades amb la millora del sistema digestiu i l'assimilació dels aliments. Les seves infusions poden mitigar dolors estomacals, així com gastritis, acidesa estomacal o diarrees. També desintoxica l'organisme, estimula l'apetit, ajuda a prevenir les càries, accelera el metabolisme i té propietats afrodisíaques.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156