• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Colors per a cada tipus de jardí


Cada jardí és un món, i cada món té el seu color. Per a jardins on predominen els tons foscos, es recomana afegir elements d’un color vibrant, com el blau brillant o el vermell ataronjat. Si s’opta per aquesta opció, s’aconsella posar pocs elements i de forma separada per evitar que l’espai es vegi saturat. El verd llima també entra dins d’aquestes tonalitats, tot i que s’aconsella que vagi acompanyat d’altres colors lluminosos (com el blanc) per repartir més l’atenció dels elements.

Si es busca un espai elegant, el color més recomanat és el groc suau. Es pot utilitzar, per exemple, en les parets de la zona. El color dona una tonalitat subtil i lluminositat a l’espai tant a l’estiu com a l’hivern. També es pot fer ús del taronja pastel o altres colors càlids combinats amb fustes i acabats en roure.

Per als jardins petits, s’aconsella pintar les parets de color verd i complementar els mobles amb tons més vius, com el vermell, ja que el contrast fa més gran i vistós l’espai.


Els colors freds com el blau i el violeta s'han de combinar amb altres tonalitats més lluminoses, com el blanc, per procurar que la zona no s'apagui durant les hores de més sol i calor.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156