• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Com aprofitar el temps a casa amb la teva mascotaLa situació actual ens obliga a quedar-nos moltes hores a casa. I les nostres mascotes, igual que nosaltres, necessiten rebre estímuls i fer alguna cosa més que no sigui estar tot el dia aclucant l'ull.


Una de les millors opcions per distreure al nostre gos i a nosaltres mateixos és fer jocs d'olors per cansar a l'animal i activar la seva ment. Només has d'amagar diferents peces de menjar (com galetes petites per a gossos o part del seu menjar habitual) en diversos espais de la llar. Es recomana començar per amagatalls senzills i anar pujant la intensitat a mesura que el gos es vagi acostumant al joc.


Una altra opció per fer més amè el confinament i gaudir d'una bona estona amb els nostres peluts és ensenyant-li noves habilitats. Es pot aprofitar el temps a casa per millorar les seves habilitats i estimular el seu cervell amb noves ordes o millorant el comportament.


També és important que anem variant l'itinerari del passeig. A causa de la situació actual, els passejos han disminuït i el nostre gos surt a fer les seves necessitats i poca cosa més. Perquè no se senti frustrat i arribi més cansat a casa, el millor és anar canviant d'itinerari en cada passeig en la mesura que sigui possible. D'aquesta manera, el gos percebrà cada vegada noves olors i nous estímuls que exercitaran el seu cervell i potenciaran el cansament tant mental com físic.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156