shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Com crear una comunicació empresarial d'èxit"El que no es comunica, no existeix". Us sona aquesta frase tan certa? És d'un dels reis indiscutibles de la paraula escrita, Gabrie lGarcía Marquez. L'escriptor creia que tot allò que no s'explica o que no es transmet de forma correcta queda en l'oblit. I això és precisament el que succeeix amb les empreses que no comuniquen o que ho fan de manera errònia, deixen d'existir.


La comunicació és un dels pilars de l'èxit empresarial. Els professionals asseguren cada vegada més que el futur està en la captació personalitzada de clients, a través de campanyes que recullen l'essència de la marca o l'empresa i que es diferencien per la capacitat d'evocar sentiments en els consumidors.


La teoria està molt bé, però, com podem fer que la comunicació de la nostra empresa sigui efectiva i, sobretot, eficient?


1. PERSONALITA

Tota empresa ha de tenir una personalitat marcada. Una línia que la defineixi al 100% i que la connecti amb els clients o usuaris. Aquest punt s'aconsegueix amb una imatge corporativa unificada i degudament estudiada. I és que perquè una marca desperti en els seus consumidors una relació de confiança, primer ha de saber què esperen d'ella. Per aconseguir-ho, cal realitzar un pla de comunicació adaptat a les especificitats de l'empresa i construir una estratègia d'acord amb el mercat i les seves necessitats.


2. APROFITA LES PLATAFORMES

Els hàbits de comunicació han donat un gir de 360º. Abans, els canals eren unidireccionals i es dirigien a un gran públic, mentre que ara les empreses poden tenir un feedback gairebé immediat i seleccionar segments de receptors per personalitzar el missatge. Com? A través de les plataformes digitals: pàgines web, xarxes socials, blogs, mailings... A més, cal adaptar la comunicació corporativa a la comunicació mòbil, aquella que els usuaris consumeixen quan volen i com volen. Això fa que haguem de crear una comunicació més impactant i única.3. CONTINGUTS PROPIS

Com hem dit en el punt anterior, la informació que es consumeix cada vegada és més efímera. Per aquest motiu, hem de procurar que la comunicació de la nostra empresa captivi al client en mil·lèsimes de segon, perquè no tingui temps a passar a una altra cosa i oblidar-se de nosaltres. Els consumidors ens hem tornat exigents, ja no ens val amb un lema publicitari atractiu, sinó que busquem que cada missatge sigui de qualitat i ens aporti un plus d'informació, d'humor, d'història... Ja no funcionen els missatges buits i les publicitats generals!FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156