• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Com ens ajuda el brànding a l'hora de crear o modernitzar una empresa?En la comunicació empresarial sentim constantment la paraula brànding. Que és imprescindible per aconseguir una bona imatge de marca... Que gràcies a ell podem establir les claus per portar el nostre negoci a l'èxit... Però, realment, què és el brànding?


El brànding és el procés d'identificació i construcció d'una marca. A grans trets, implica la forma de gestionar l'estratègia de marca d'una empresa. Això inclou la planificació a llarg termini de tot el que implica la marca, la creació i gestió dels elements de la marca que influiran directament en la ment dels consumidors... Els objectius als quals es vol arribar amb tota l'estratègia... En resum, és el concepte inicial amb el qual s'ha de planificar, estructura, gestionar i moure una marca.

Entre els elements d'un bon brànding s'inclouen la imatge corporativa, els colors empresarials, la identitat corporativa i les normes d'estil emprades en la comunicació general de l'empresa. Totes aquestes accions influeixen i determinen el valor de marca.


L'objectiu principal d'un bon brànding és posicionar al màxim l'empresa dins del

mercat i augmentar la rellevància de la marca millorant la seva visibilitat fent que l'empresa tingui una bona reputació amb l'audiència. A més, si es fa un brànding complet i degudament estudiat, el negoci creixerà de forma sostenible i d'una forma intel·ligent i duradora.


Com fer un bon brànding?


El millor per fer un brànding eficient i que porti el nostre negoci fins a l'èxit és posar-nos en mans de professionals. Les empreses de comunicació i màrqueting disposen d'equips professionalitzats que coneixen el mercat i saben potenciar al màxim les fortaleses de cada negoci. D'aquesta manera, poden rellançar la nostra empresa i fer-la més visible que mai.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156