shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Com escollir el marc perfecte?Cada vegada que vulguem penjar a la paret una bonica fotografia o una bella obra d'art per lluir-la, hem de prestar especial atenció al marc, ja que, si escollim el correcte, farà que tot el conjunt (marc i foto) destaqui i aporti el toc distintiu que tota llar necessita.


Hi ha tants tipus de marcs com puguem imaginar. De diferents grandàries, colors, acabats, relleus... Llavors, com podem saber quin és el marc perfecte per a cada fotografia o obra? Seguiu llegint i us resoldrem els dubtes.


Per a obres d'art modernes o minimalistes (están molt de moda), els marcs més apropiats són els senzills de línies rectes, amb colors suaus i neutres per no restar protagonisme a l'obra en qüestió. Mentre que per paisatges de naturalesa o imatges bucòliques, prats, casalots, bótes, animals, etc., podem recórrer als marcs amb disseny més clàssic, preferiblement de fusta tallada. Una altra opció també vàlida per a aquest tipus d'imatges són els marcs amb acabats en plata o or de tall clàssic.


I per a les fotografies en blanc i negre? Una opció que últimament s'utilitza molt per decorar les parets amb aquestes imatges és optar per marcs senzills, sense floritures, rectes. Pel que fa al seu acabat, poden ser en fusta o metall, encara que si haguéssim de recomanar-ne un, ens decantaríem pels llisos, de fusta pintada en blanc o negre i acabat mat.


També pot ser que vulguem emmarcar documentació més personal, com titulacions o reconeixements. En aquest cas, us aconsellem escollir un marc senzill però elegant, que no faci ombra al diploma o document que es vol emmarcar. Per exemple, un marc negre llis bastant clàssic, i si és amb una mica de brillantor, millor, ja que semblarà encara més elegant.MARCS ESTIL, ANDORRA


A Marcs Estil trobaràs una àmplia gama de marcs, miralls, quadres, bastidors i accessoris perfectes per decorar la llar d’una forma original i personalitzada. Entre els seus serveis destaca:


IMPRESSIÓ DIGITAL

Impressió de les teves idees i els teus records en paper fotogràfic icanvasen gran format.


CARTRÓPLOMA

Distribuïdors oficials decartróploma en tots els formats, mides i gruixos. Blanc, negre, kappa,Dibon, etc.


RESTAURACIÓ DE QUADRES

Les obres d'art es poden fer malbé amb el pas el temps, la humitat, canvis de temperatura... Fins i tot, es poden arribar a trencar. Tanmateix, la llum fa que canviïn o que perdin color. És per això que Marcs Estil ha convertit la restauració en una de les seves especialitats.Tel. +376 828 357

c/ Gil Torres, 35 AD500, Andorra la Vella

info@marcsestil.com

www.marcsestil.com

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156