shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Com escollir les cortines perfectes per al menjadorUn dels aspectes que hem de tenir presents a l'hora d'escollir la cortina perfecta per al nostre menjador és el color o la tonalitat. Quan construïm i reformem un espai cal col·locar elements que harmonitzin l'ambient i que no trenquin l'estètica que ja es té o que es vol crear.


Una cortina en un to clar donarà sensació d'amplitud, de manera que si el teu saló és petit, el nostre consell és que et decantis per aquesta opció. Si disposes de més espai i tenir una ambientació atrevida i que cridi l'atenció, pots escollir un color que contrasti amb el dels mobles i la decoració. Busca colors complementaris i juga amb les contraposicions per crear escenaris únics. Si optes per aquesta opció, la cortina perfecta per combinar colors és el panell japonès. Et dóna la possibilitat d'intercalar diferents colors i estampats en cada panell, creant un disseny únic i molt original. A més, tant el seu manteniment, la col·locació com la neteja són molt fàcils i ràpids.


En canvi, si prefereixes un estil més conservador, pots optar per una tonalitat neutra o similar al mobiliari que ja tinguis. Les cortines de panells serien les ideals per aportar aquest toc clàssic i sofisticat que busques. Escull en un to clar i tindràs una cortina d'estil tradicional i, alhora, plena de calidesa.Amb els estampats el dilema és el mateix. Hi ha infinitat d'estampats a escollir. Dependrà de la personalitat de qui decora per decantar-se per un més o menys agressiu. Nosaltres som fanàtics dels estampats únics o les creacions que impressiones, ara bé, cal tenir present que si centres tota l'atenció en la cortina, la resta dels mobles han d'acompanyar-la i guarnir el menjador sense desentonar.


El teixit diu molt


El teixit que triïs també és clau. Alguns són més lleugers, com el lli o el ras, i d'altres aporten més duresa, com el cotó. Si necessites un plus de resistència per a les cortines, els estors screen són els teus aliats. Aquest tipus d'estores es compon d'una tela molt duradora que aguantarà anys i anys sense fer-se malbé. És una opció perfecta si tens nens o mascotes a casa. A més, en general els estors són un dels productes més econòmics. La seva funcionalitat és màxima. L'únic inconvenient és que si el menjador té una sortida al balcó o terrassa, no és aconsellable, ja que el seu ús està enfocat per a les finestres.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156