shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Com escollir les ulleres de sol perfectes

Em queden millor les ulleres de sol rodones o quadrades? Opto per un model clàssic o em llenço a la piscina? Aquestes són algunes de les preguntes que ens ronden pel cap quan anem a comprar unes ulleres de sol noves. I és que les ulleres són un dels accessoris que més utilitzem i que més valorem com a complement de moda. Per tant, és important que la seva elecció sigui encertada.Què hem de tenir en compte a l'hora d'escollir unes ulleres:


Encara que creguis que el color de la lent va amb la moda, no és així. Els colors estàndard són marrons, verds i blaus, ja que cap d'ells distorsionen la visió. Tot i això, segons diversos estudis, el color verd és el que major confort visual dóna i el més recomanable.


També cal pensar que tot i que ara les ulleres polaritzades estan molt de moda, no sempre són necessàries, encara que no vénen malament. Són indispensables per a alta mar o alta muntanya, ja que la reflexió en neu i aigua és gairebé del 100%. A més, els filtres polaritzats eliminen els reflexos i eviten que la llum pugui incidir des de diversos angles en aquests ambients. Així, la persona que els utilitza pot veure totalment nítid.


Un altre aspecte a tenir en consideració és la forma de les ulleres. De vegades, la llum ultraviolada pot entrar per la zona temporal de l'ull (que correspon a la vareta), fent que l'efecte protector de les ulleres disminueixi o sigui inexistent. En aquests casos, les varetes amples poden ser la solució ideal per a garantir una major protecció ocular.


Escollir unes ulleres segons la forma de la cara:


A l'hora d'escollir unes ulleres cal pensar en la forma de la cara. Si tens la cara quadrada, necessites unes ulleres arrodonides, estretes o ovalades. També són recomanables les muntures que siguin més amples que la cara, ja que aconsegueixen afinar la forma facial. Si, en canvi, tens la cara rodona, el millor és optar per unes ulleres de línies rectes. I si la tens allargada, com més grans siguin les ulleres millor. Finalment, si tens la cara ovalada, et pots sentir afortunada, perquè amb aquesta forma pràcticament totes les ulleres queden bé.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156