• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

Com fer front a la caiguda estacional del cabellLa caiguda estacional del cabell és un procés totalment normal pel qual moltes persones passen durant la tardor. No obstant això, la utilització de diferents productes i tractaments pot ajudar-nos a mitigar la pèrdua de densitat, mantenir el pèl i el fol·licle saludable i, en definitiva, garantir una bona salut capil·lar. En primer lloc, és molt important realitzar una dieta variada i saludable, prioritzant aliments que continguin biotina, omega 3, ferro i vitamines A, B i C, ja que enfortiran l'arrel del cabell i evitaran que es faci fallida amb facilitat. A més, allà on l'alimentació no arriba, es poden emprar alguns suplements, encara que cal destacar que cap farà miracles. També pot resultar efectiu realitzar petits massatges amb els dits després d'aplicar algun tipus d'oli, com pot ser el d'ametlla. D'aquesta manera estimularem les papil·les dèrmiques, les quals contenen nombrosos vasos sanguinis i transporten nutrients i oxigen, i el nostre pèl lluirà més gruixut i amb un aspecte més saludable. En la mateixa línia, un xampú de farmàcia que sigui adequat complementarà les accions anteriors.


En cas que la pèrdua de cabell sigui hereditària, productes com el minoxidil i la finasterida han demostrat la seva eficàcia.

En cas que la pèrdua de cabell sigui hereditària, productes com el minoxidil i la finasterida han demostrat la seva eficàcia. El minoxidil és un vasodilatador que estimula el creixement del cabell i, quant a la finasterida, es recepta per reduir la presència de dihidrotestosterona, l'enzim causant de l'alopècia en molts casos.


Finalment, existeixen tractaments com ara el plasma ric en plaquetes o la mesoteràpia. El primer consisteix a extreure sang del pacient i separar el plasma d'aquesta per després injectar-lo amb microinjeccions en el cuir cabellut. D'aquesta manera, s'aconsegueix estimular la formació de col·lagen, elastina i àcid hialurònic, frenant la caiguda del pèl i potenciant la regeneració. La mesoteràpia consisteix a infiltrar diòxid de carboni per estimular la regeneració del pèl i oxigenar el teixit del cuir cabellut.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156