• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Com fer la maleta perfecta
Fer la maleta se us fa costa amunt? No cap tot el que desitjaríeu? No sabeu com col·locar-ho tot perquè no quedi fet un nyap? Llavors aquest article us interessa. Us expliquem les claus per fer la maleta perfecta i endur-vos tot l'essencial per gaudir al màxim de les vostres vacances.


1. Comença per les sabates. Un bon truc és aprofitar el calçat per omplir-lo amb mitjons o roba de mida petita. Després, col·loca les sabates a prop de les rodes en posició enfrontada i completa els buits lliures que queden entre elles.


2. Les samarretes, enrotllades: és un dels consells més repetits per estalviar espai quan anem de viatge. També pots superposar diverses samarretes abans d'enrotllar-les per maximitzar el resultat. Un altre truc és doblegar les samarretes en petits rectangles i col·locar-les agrupades en vertical.


3. Crea diverses capes de pantalons i vestits estirats: per aconseguir-ho cal centrar les peces i deixar que sobresurtin de la maleta dels extrems. Un cop estigui tot col·locat, es van doblegant les vores en capes i van quedant unes peces dins d'altres.


4. La roba interior pot servir-te per omplir les muscleres de les jaquetes. Una altra opció per a les americanes és posar-les de l'inrevés i enrotllar-les, això també farà que no s'arruguin molt.


5. En lloc de doblegar els cinturons, col·loca'ls estirats a les vores. O posa'ls al coll de les camises perquè aquestes no es dobleguin ni s'embrutin.


6. Utilitza les fundes de les ulleres per guardar els carregadors del mòbil, de la tauleta o els auriculars.


Altres recomanacions:


Abans de començar a fer la maleta, fes una llista del que et farà falta en el viatge per no oblidar-te de res. Tenir clar el que es vol dur és una de les claus per culminar amb èxit la maleta. Recorda revisar la llista tant al principi de l'operació com al final.


També t'aconsellem fer la maleta a cop de bàsics, peces tan versàtils com uns texans o una samarreta blanca poden salvar l'estilisme en qualsevol moment. Per estalviar espai i estar preparat per a qualsevol esdeveniment, intenta portar peces còmodes amb les quals puguis crear un look tant per al dia com a la nit. És difícil escollir un sol parell de sabates o unes ulleres de sol que combinin amb tot, però no és impossible. Colors com el negre, marró o crema es convertiran en els teus millors aliats.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156