shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Com netejar els vidres del cotxe per evitar els reflexos del solEl primer pas perdeixar les llunes del cotxe lluents és treure la pols o la terra que hi hagi al vidre utilitzant una mànega amb aigua a pressió. Això ens facilitarà enormement la feina i, a més, evitarem que es formi una pasta quan apliquem un producte líquid. També hem de tenir cura a l'hora d'escollir els estris per netejar, ja que seran determinants en el resultat. El més recomanable és decantar-se per una baieta específica per a aquestes superfícies. La millor opció són les que estan fabricades amb materials sintètics, ja que no deixen cap resta.


Pel que fa al líquid, hi ha productes especials que podem trobar en qualsevol botiga especialitzada, però també podem fabricar nosaltres mateixos una barreja casolana totalment eficaç a base d'aigua i vinagre o aigua, sabó contra el greix i amoníac. Això sí, no oblidis que si les llunes estan tintades, els components corrosius poden deteriorar aquest efecte.

Per aconseguir netejar els vidres del cotxe amb un menor esforç, és aconsellable aplicar el líquid i deixar que actuï durant uns minuts sobre la superfície perquè quan arribi el moment d'aclarir, s'elimini fàcilment la brutícia que es troba més adherida.

Retirar tot el producte és clau perquè no quedi cap rastre d'escuma o de taca testimoni de la neteja.


En el cas que hagin quedat marques d'aigua després d'aclarir, un dels trucs que millor funciona és passar un paper de diari. També es pot substituir per paper de cuina absorbent o un drap que hàgim comprovat prèviament que asseca a la perfecció.


A l'hora de netejar els vidres del cotxe per dins, aplicarem els mateixos consells, excepte quan la lluna està laminada, en aquest cas caldrà extremar les precaucions i no utilitzar cap estri o producte que pugui malmetre la làmina.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156