• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Com tenir un sistema d'àudio de qualitat per al teu vehicleAl 90% dels conductors els agrada conduir amb música. Ja sigui de camí a la feina, fent encàrrecs o quan tenim per davant centenars de quilòmetres de carretera, una melodia sempre fa més amena la conducció al volant. El moment pot ser molt divers, això sí, el so sempre ha de ser sempre qualitat! 


Com podem aconseguir que el sistema d'àudio del nostre vehicle sigui envejable?

Llevat d'excepcions, com passa amb cotxes d'alta gamma o que compten amb paquets de so signats per preparadors de primer nivell (BOSE, Harman / Kardon, Alpine, DLS, Rockford FOSGATE, Pioneer, JBL, etc,), la font d'àudio pot sonar bé però no amb la suficient qualitat que exigeixen les oïdes més exigents. Per aquest motiu, el més recomanable sol ser substituir-la per una de més qualitat o complementar-lo amb un equip d'àudio més complet dins dels elements opcionals que proposa el fabricant en qüestió.Si optem per canviar l'equip d'àudio original, caldrà començar a buscar un bon autorràdio. Una altra opció seria optar per un transmissor AM / FM extern, això evita la necessitat de retirar el de fàbrica, encara que no aconseguirem un so de la mateixa qualitat que els autoràdios. En cas que optem per una font de so, ja sigui ràdio CD o receptor multimèdia, l'important és que tingui gran qualitat de so i, per a això, haurà de comptar amb sortides RCA per connectar l'amplificador. També seria desitjable que permetés equalització, així com alineació de temps i filtrat. Mentre que pel que fa a connectivitat i multimèdia, tot dependrà de les exigències de cada un: Bluetooth, USB, iPod, navegador, etc.CARMANIA, ANDORRA


Carmania és un taller de venda i instal·lació d'elements multimèdia per a vehicles. L'establiment disposa de primeres marques en aparells de so i vídeo, telefonia, GPS... Els seus professionals realitzen les instal·lacions i ofereixen un assessorament personalitzat per garantir el bon funcionament i l'eficàcia de tots els productes que ofereix.

Av. Bonaventura Riberaygua, 42

Tel. +376 867 550

carmania.autoradio@andorra.ad

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156