shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Com traslladar l'estil aràbic a la nostra llar?El món àrab sempre resultat molt inspirador, sobretot en el seu vessant cultural i artístic. I és que la seva influència és molt potent i captivadora: catifes amb motius d'ensomni, colors vibrants i plens de calidesa, teixits suaus, fustes treballades... L'estil arabesc és capaç de transportar-nos a una cultura fascinant i plena de connotacions místiques. I és que si sou fans de les 'Mil i una nits', no podeu deixar passar l'oportunitat de convertir la vostra llar en un palau arabesc ple d'exotisme i comoditats.Com podem traslladar l'estil aràbic a la nostra llar?


Cal tenir present que en la decoració àrab, menys és més. L'ideal és utilitzar tons neutres per als mobles i posar la nota de color als entapissats i teixits. Afegeix alguns kilims de colors i cistells de ràfia per donar un toc acollidor.


A la cultura àrab hi ha tot un món de possibilitats pel que fa als entapissats, tant per coixins, mantes, cortines o sofàs; els teixits solen ser de colors vibrants i algun que altre toc de brillantor. La utilització de coixins per terra o qualsevol sofà donarà aquest punt de comoditat i hospitalitat que busquem per a la nostra llar.

Per completar la decoració dels entapissats, col·loca taules de fusta baixes, fanalets de vidre i metall, espelmes i encens. Les decoracions en bronze també són imprescindibles en aquest tipus de decoració.


Una altra de les variants que podem utilitzar és la introducció del Tadelakt dins del nostre bany. Aquesta tècnica, antecessora del microciment, consisteix en un revestiment de calç brillant. Les seves qualitats impermeables el fan ideal per a utilitzar-lo tant en el bany com en el quadre de comandament de la cuina. El seu acabat final és ondulat gràcies a l'ús d'un cant rodat per polir la seva superfície. Per mantenir la seva impermeabilitat s'utilitza un sabó d'oli d'olivera.


I, per descomptat, no podem parlar de la decoració àrab sense nomenar les rajoles, que ens donen aquesta sensació d'estar en un altre món i aporten vivacitat a qualsevol estada.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156