• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Confiar en els professionals sempre és un encertL'entorn de treball ha d'estar net i lliure de gèrmens. És important que els treballadors se sentin a gust i puguin treballar en un ambient adequat i respectuós amb la seva salut. Tot i això, és cert que l'enrenou de cada dia i l'acumulació de feina pot ser un impediment per mantenir els espais laborals impecables. Per tant, quina és la millor manera de tenir els espais laborals sempre polits? La resposta és senzilla: confiant en professionals.


Les empreses de neteja professional s'han convertit en un company imprescindible per a moltes entitats i espais. Els seus serveis garanteixen una neteja acurada i, sobretot, eficient. I és que aquestes empreses disposen de personal altament capacitat per netejar, desempolsar i desinfectar qualsevoltipusd'espai o superfície. Si cometem l'error de demanar als nostres empleats que netegin l'espai, podem influir de forma molt negativa en el seu estat d'ànim i és possible que la neteja no sigui tan acurada com la que realitzen els professionals. És important que cadascú tingui les seves tasques i treballi en funció de la seva professió. Per tant, deixa que els experts s'encarreguin de la neteja!


Encara que un espai pugui semblar net a primera vista, cal tenir present que agents externs com la pols o els bacteris poden provocar problemes respiratoris i malmetre la salut dels qui treballen diàriament en l'espai. Les empreses de neteja disposen de la maquinària i els productes adients per mantenir els espais lliures d'aquests perills i per tractar cada material de la forma que es mereix. Ja que no és el mateix netejar les taules de fusta, el terra o els aparells que hi pugui haver dins de l'establiment. Cada element requereix un producte concret i respectuós amb els diferents materials.Empresa de neteja professional a Andorra


Net i Ben fet és una empresa de neteja professional ubicada a Andorra que disposa de diferents serveis adaptats a cada espai i necessitat. Els seus professionals estan certificats i reuneixen totes les aptituds necessàries per netejar pisos, hotels, oficines, locals comercials, escales comunitàries i restes d'obres.


La satisfacció dels clients és la seva recompensa. Per aquest motiu, sempre tenen cura de tots els detalls i es desfan de tota la brutícia amb cura, utilitzant productes de gran qualitat i deixant els espais llestos per a ser utilitzats. A més, sempre asseguren un bon preu i un tracte personalitzat.


Net i Ben fet realitza serveis de neteja per a: hotels, locals comercials, oficines, escales comunitàries, empreses, runes,post obres...


+376 679 122

netibenfet@andorra.ad

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156