shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • socialcomandorra

Consells per conduir sobre neuPrendre precaucions quan hem de circular per una carretera amb neu és essencial per evitar els accidents de trànsit. La visibilitat i l'adherència de les rodes disminueix i la distància de frenat es multiplica, per la qual cosa és obligatori adaptar la velocitat a les circumstàncies i posar especial atenció al comportament del vehicle en tot moment. Aquestes són algunes de les indicacions més rellevants per conduir en neu: En primer lloc, si ja saps que vas a circular per una zona en la qual hi ha neu, planifica la teva ruta utilitzant les carreteres més concorregudes, ja que són les que més netes se solen trobar. Una vegada estiguis sobre la neu, has d'accelerar suaument i fer servir marxes llargues per evitar que les rodes perdin adherència per girar massa ràpid. Per contra, quan et trobis en baixada, prioritza les marxes curtes per frenar amb el motor i no donis frenades brusques.


És recomanable portar les llums del cotxe enceses encara que sigui de dia i triplicar la distància de seguretat amb altres vehicles.

Si el teu cotxe sofreix un sobreviratge, comú en els quals tenen tracció posterior, has de realitzar un contravolant a poc a poc i accelerar suaument per redreçar-lo de nou. Per contra, si es produeix un subviratge, més habitual en els vehicles de tracció davantera, el més adequat és deixar anar l'accelerador, frenar lleugerament i, si és necessari, reduir l'angle de gir. En qualsevol cas, totes les accions s'han de realitzar amb calma. D'altra banda, és recomanable portar les llums del cotxe enceses encara que sigui de dia, triplicar la distància de seguretat amb altres vehicles, mantenir el dipòsit de combustible ple per si et quedes atrapat en la neu i necessites posar la calefacció, utilitzar un bon líquid anticongelant per mantenir el cristall net i, per descomptat, portar unes cadenes en el maleter per si les condicions meteorològiques empitjoren.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156