shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Consells per fer que el marbre llueixi sempre com nou
El marbre vesteix qualsevol espai i es pot arribar a convertir en una veritable obra d'art integrada en la nostra llar. Al taulell de la cuina, a la pica del bany, com a taula central del menjador... El marbre és un material versàtil que encaixa en qualsevol zona. A més, aporta sofisticació i molta personalitat. Només té un inconvenient, que necessita bastants cuidats si es vol mantenir sempre lluent i en bon estat. Però no patiu, si es fa un manteniment constant, els cuidats són senzills i eficaços.

1. El primer que cal tenir sempre present és la neteja. És un dels punts claus per conservar el marbre com el primer dia. Si tenim previst utilitzar molt la superficie del marbre per treballar a sobre o realitzar tasques com cuinar, tallar els aliments... Cal que protegim sempre la superfície amb tapets o altres elements que ofereixin una protecció extra al marbre. També hi ha productes especialitzats per crear una capa protectora i evitar ratllades o cops.


2. Es recomana segellar el marbre una vegada a l'any. Tot i això, no tots els tipus de marbre necessiten el segellat, per tant, el millor és preguntar-ho a la botiga en la qual l'haguem adquirit. En cas que sigui necessari, amb el segellat evitarem desperfectes majors i haver de contractar un professional perquè ens la netegi.


3. Cal tenir cura amb els productes que posem a sobre del marbre. A diferència d'altres pedres (com el granit) el marbre és molt sensible a begudes, com la Coca-Cola, el vi o el cafè. Aquests líquids poden provocar taques gairebé impossibles de treure. En cas que es vessi alguna d'aquestes begudes, l'adequat seria netejar la taca immediatament. I cal fer-ho amb productes especials, ja que alguns netejadors poden malmetre el marbre i fer que la taca sigui encara pitjor. El més adequat és netejar-la amb aigua i sabó.
FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156