• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

Consells per reduir la calor dins de casaAl llarg d'aquesta setmana, les altes pressions del mediterrani portaran una massa d'aire càlid que provocarà un augment de les temperatures, fins a aconseguir màximes de 35 graus en alguns punts d'Andorra. El Comú d'Andorra la Vella i el de Sant Julià de Lòria han tancat berenadors de muntanya com a mesura preventiva i les autoritats recomanen hidratar-se i evitar sortir durant les hores de més calor, però... Com reduïm la calor dins de la nostra llar?


Durant el dia, tracta de protegir l'habitatge de la calor durant les hores de més sol, utilitzant cortines exteriors, tendals, persianes... i aprofita per refrescar la casa durant la nit o les primeres hores del matí, quan la temperatura no és tan elevada. Si obres diverses finestres, aconseguiràs generar un corrent que millorarà la temperatura i, de la mateixa manera, un ventilador també afavorirà aquest moviment d'aire.


Quan l'aigua s'evapora, la temperatura de l'ambient baixa, per la qual cosa tenir diverses plantes i regar-les també suma. De fet, si no disposes de jardí o terrassa, pots col·locar jardineres en les finestres i quan les plantes absorbeixin la llum del sol crearan una pel·lícula de frescor.


Altres opcions que poden ajudar-te és utilitzar roba de llit de cotó, evitant especialment els teixits sintètics, utilitzar bombetes de baix consum (emeten menys calor que les convencionals), decorar la llar amb colors clars i apagar tots els electrodomèstics que no utilitzis. Esperem que gaudeixis de l'estiu!

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156