• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Construccions emblemàtiques


Nova Constructora està especialitzada en la subcontractació de personal en el sector de la construcció. L'empresa gaudeix d'un gran prestigi al país i col·labora amb les principals empreses, sempre oferint un nivell d'exigència òptim.


Les entitats més reconegudes del país han dipositat la seva confiança en Nova Constructora, una empresa que fa més de quatre anys que es dedica a aquesta tasca i que compleix amb els models més exigents de qualitat. La societat compta amb un ampli ventall de professionals altament qualificats per realitzar qualsevol obra.

El compromís dels seus responsables i el seu elevat grau d'exigència fan que cada treball compleixi abastament amb tots els estàndards de qualitat exigits i que sempre presenti uns acabats impecables.

Tipus d'operaris que podem oferir: · Peó especialitzat · Paleta (2a) · Ferrallista · Encofrador · Plaquista · Guixaire · Pedrer · Serraller · Pintor · Paleta especialitzat · Pissarrista · Gruista · Cap d'equip (ferrallista) · Cap d'equip (encofrador) · Cap d'equip (enc. Plànols) · Tècnic en treballs verticals · Tècnic en façanes ventilades · Tècnic polidor d'acer inoxidable

Tots els seus operaris són posseïdors de les titulacions requerides pel Govern d'Andorra (formació en riscos laborals, en alçada i visites mèdiques).LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156