shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Cosmètica 'slow'La cosmètica s'està sumant al moviment 'slow' que tant està revolucionant el mercat. Primer, van aparèixer l''slowfood' i l''slowfashion', nous conceptes que van revolucionar el sector gastronòmic i de la moda.


Però, què implica realment la denominació 'slow'? Els productes i serveis que s'engloben sota aquest concepte han d'apostar per la calma, el respecte i les coses ben fetes. S'han de basar en una producció respectuosa amb el medi ambient i posicionar-se en contra dels elements tòxics.


En el cas de la cosmètica 'slow', la filosofia que engloba aquest concepte també se centra a relacionar la bellesa de forma integral amb l'harmonia del pas del temps idonaimportància a uns hàbits de vida saludable. Es tracta de dedicar uns minuts al dia per reconnectar amb el nostre cos i amb la naturalesa, utilitzant productes saludables amb el nostre cos i el planeta per consentir-nos i deixar l'estrès a un costat durant uns instants.La filosofia 'slow' no només fa referència a les matèries primers que contenen els productes, sinó també als procediments amb els quals s'elaboren. I és que amb la producció en massa i el consumisme que s'ha instaurat al llarg d'aquesta era, s'han anat perdent molts principis actius de les plantes i els elements orgànics que s'utilitzaven quan no hi havia tanta globalització. S'han acabat substituint per químics i materials sintètics, alguns d'ells veritablement perillosos per a la nostra salut.


Els beneficis de la cosmètica 'slow' s'aprecien sobretot en afectacions com les reaccions al·lèrgiques, que cada vegada són més habituals a conseqüència dels productes tòxics. Els elements orgànics i naturals no danyen la nostra pell i, a més, aconsegueixen millorar la salut del nostre cos desintoxicant-lo i deixant-lo lliure de químics.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156