shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Crea espais relaxants i sorprenents amb una hamaca d'interior

Tenim interioritzat que una hamaca és per a espais exteriors. Per relaxar-se sota el sol, gaudint del soroll dels ocells, en plena vegetació... Res més lluny de la realitat. L'hamaca pot ser un moble més de la nostra llar i formar part de la decoració interior fent companyia a sofàs, butaques o altres mobles de confort i descans. Fins i tot, podem optar per substituir els mobles tradicionals per l'hamaca i aportar un toc distintiu als espais de casa convertint aquest element en el centre d'atenció.El lloc ideal per ubicar l'hamaca és un espai de relax o d'oci. És bo tenir un racó on poder gaudir de les aficions i ser un mateix, i l'hamaca és, sens dubte, l'acompanyant perfecte. Llegir un llibre, pensar nous projectes, mirar una pel·lícula... Tot sota un suau balanceig i la màxima comoditat.Com integrar l'hamaca d'interior?


Un dels punts forts decoratius de l'hamaca és el factor sorpresa. Ningú espera veure una hamaca enmig d'un menjador o d'una habitació, i aquest és precisament un valor estètic molt potent. Aportarà un factor sorpresa que deixarà embadalits als teus convidats. A més, la seva versalitat permet combinar-la amb tot tipus d'estils decoratius. Podem escollir una hamaca de les mateixes tonalitats que els altres elements de l'espai per incloure-la en la decoració i crear un ambient equilibrat o harmònic. També podem ser més atrevits i escollir una hamaca trencadora de color i estil diferent del de la llar per donar-li encara més protagonisme.


Com passa amb tots els mobles, trobarem infinitat de tonalitats, estils i acabats per a l'hamaca. Des de les més tradicionals i clàssiques (de tela i amb subjeccions als costats) a dissenys més transgressors (acompanyades d'estructures de fusta o metàl·liques que aporten una subjecció més semblant a la d'una cadira o butaca). No hi ha un estil correcte o erroni, la clau està a combinar aquest element segons la il·luminació i les altres decoracions de la llar.També podem complementar l'hamaca amb uns coixins o altres elements tèxtils, com mantes, per fer el moble encara més confortable. I, molt important, si volem que l'espai sigui el més acollidor possible, cal que adeqüem el voltant de l'hamaca amb elements que conformin l'harmonia que estem buscant. Podem donar vida a l'espai amb quadres relaxants, plantes, paper pintat, llums de disseny... La idea és crear una espècie de santuari fet per a gaudir, sigui de forma individual o en companyia, i és que també trobem hamaques per a dues persones.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156