• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Cuidant de les noves generacions

Mobles la Teva Idea de Casa t’ajuda a vestir l’habitació del teu fill amb mobles i accessoris de les millors marques i preus. La botiga ofereix un ampli ventall de lliteres compactes, nius, bressols convertibles, minibressols, trones, tauletes, cadires, pufs i molt més!


Un dels seus productes estrella és el bressol convertible, ja que permet transformar l’espai a mesura que passa el temps i acompanya el nadó durant tot el seu creixement, i és que el bressol acaba sent un llit i un escriptori totalment funcional i adaptat a les seves necessitats.


La botiga també disposa de nines fetes amb drap, sense coles ni productes tòxics, i dissenyades per psicòlegs, així com quadres originals i personalitzats pintats per Juncal, làmines, coixins i recordatoris de comunió, baptisme i aniversari elaborats per Lol Malone.


Mobles la Teva Idea de Casa disposa d’un espai d’exposició molt ampli amb mobles infantils i juvenils de gran qualitat. Tot i que està enfocada en el món dels més petits, la botiga també té altres tipus de mobles per decorar tota la llar. T’esperem!
LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156