• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Cuines estiuenques

Amb l'arribada de l'estiu ens plantegem noves decoracions plenes de color, vida i calidesa. Una de les zones que podem adequar pels mesos de més calor és la cuina. Juntament amb el menjador, sol ser un dels espais on fem més vida familiar. Avui us expliquem com portar l'estiu a la vostra cuina amb petits detalls i decoracions.1. Afegeix un toc de color a les parets i als terres per aconseguir una cuina d'allò més acolorida. Utilitza colors vius i intensos per aconseguir que la teva cuina llueixi estupenda, el color verd o el blau són ideals, perquè recreen la naturalesa i transmeten serenor.


2. Aprofita les hores de sol que ofereix l'estiu per il·luminar la teva cuina, gaudeix de la natura i el magnífic aroma de l'exterior obrint les finestres de la teva cuina, mantenint a més una bona ventilació.

3. Renova l'estil de la decoració de la teva cuina. L'estil rural i campestre és ideal per suscitar situacions i vivències, com gaudir d'un descans a la platja o una agradable escapada a la muntanya.


4. Incorpora a la decoració de la teva cuina tèxtilsi florejats colorits característics de l'estiu en tovallons, estovalles, cortines o davantals.5. Aprofitar la temporada estival per decorar la paret de la teva cuina. Utilitza vinils adhesius amb dissenys de sols, fruites, flors... Segur que hi ha molts elements estiuencs que encaixen amb la teva decoració.


6. Busca que els atuells, estris i accessoris de la teva cuina combinin amb la teva nova decoració d'estiu. La idea és crear un ambient alegre i ple de vida però que, alhora, sigui harmònici ordenat.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156