• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

De la silueta 'skinny' a les formes bombadesJa ho diuen que la moda és cíclica. S'aposta per una tendència, triomfa durant un temps, revoluciona el món de la moda i, passat el seu èxit, és guardar en un calaix a l'espera que passin els anys i es pugui tornar a treure a la llum. Això és el que ha passat precisament amb els pantalons 'skinnies'.


La seva arribada va capgirar totes les passarel·les i la moda del carrer. No hi havia ningú que no tingués un d'aquests pantalons a dins del seu armari. Servien tant per guarnir 'looks' informals com per donar una distinció 'chic' als abillaments més glamurosos. De fet, han estat en el pòdium de la moda durant gairebé una dècada. Però com tot, el que puja; baixa.


La seva arribada va capgirar totes les passarel·les. No hi havia ningú que no tingués un d'aquests pantalons a dins del seu armari.

Volguéssim o no, era d'imaginar que, al final, acabaria arribant una altra tendència que desbancaria a un dels pantalons més estimats. Estem parlant, ni més ni menys, que dels 'dad pants'. Ja s'han començat a veure en les noves creacions de les grans marques i en poc temps s'han convertit en un gran competidor dels 'skinnies'. No és d'estranyar que de cara a la primavera els veiem per tot arreu.


Els 'dadpants' són de cintura alta i caiguda ampla. Són similars als clàssics xinesos però més 'oversize'. El seu aspecte recorda inevitablement als pantalons que portaven els homes durant els anys 80, d'aquí precisament el seu nom.


Tot i que a priori pot semblar una peça difícil de combinar, amb una mica de traça, es poden convertir en un element indispensable de qualsevol 'look'. L'important és crear un equilibri entre la part superior del cos i la meitat inferior. A més, es poden portar tant amb sabatilles esportives com amb unes sandàlies o plataformes.


Aquests pantalons també encaixen a la perfecció amb camises, bruses bàsiques o jerseis de coll alt per als dies de més fred. Pel que fa a les tonalitats, les més destacades són els colors crema o pastel, tot i això, sempre hi ha opcions per a les més atrevides: rosa xiclet, vermell llampant o violeta, que ara està molt de moda.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156