• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

DE PORTES ENFORA

No podem canviar els espais exteriors tots els anys, però si podem aplicar alguns canvis per renovar el jardí i sentir-nos una mica més a gust.Tots els anys arriben noves tendències pel que fa al disseny del món floral i del jardí. És cert que no podem canviar els espais verds tots els anys, però si podem aplicar alguns canvis per renovar i sentir-nos una miqueta més a gust. Les tendències en decoració de jardins per aquest nou any presenten múltiples canvis, sobretot pel que fa a plantes, colors i materials predominants. A més d’això, els mobles per al jardí segueixen les últimes tendències en decoració d’exteriors i disseny, dins de les quals podem diferenciar clarament cinc estils.


INDUSTRIAL

En l’estil industrial es destaca el mobiliari de jardí d’enormes dimensions i amb materials metàl·lics, així com els mobles reciclats amb palets de fusta. Pel que fa a les plantes més recomanades per decorar en aquest estil són les aromàtiques en jardineres de metall. La il·luminació en el paisatgisme d’estil industrial destaca per l’ús de noves tecnologies, com els fanals LED.


MEDITERRANI

El jardí mediterrani és un dels estils de paisatgisme i decoració d’exteriors que no passa de moda, aquest és l’estil més tradicional i evoca els paisatges de la Toscana italiana. Aquest any prevalen els bonsais, sobretot els d’olivera, com les vinyes per a les zones de descans de jardí. Els mobles per a aquest estil de decoració són de materials naturals, com el vímet, la fusta o el rattan, que es combinen amb tèxtils de colors marrons, taronges, grocs i vermells terra.


VINTAGE

S’imposa com a tendència en tots els àmbits de la decoració, i com no, a la dels jardins i terrasses. Les claus d’aquest estil són els testos de fusta i els de tall retro, les plantes de floració en tons vius i la barreja de mobles en diferents colors mantenen el disseny vintage i aposten per colors de l’època amb motius desgastats.


ROMÀNTIC

L’estil romàntic també és una de les tendències més aclames en decoració de cara al 2020. En ell prevalen els tons pastís i rosats, els mobles blancs decorats amb tèxtils d’estampats florals clars i les plantes de floració en tons pastís, entre elles no ens poden faltar les roses blanques. Pel que fa a la il·luminació, destaquen els fanalets metàl·lics per a espelmes.


MODERN

En els jardins d’estil modern la tendència són els sòls de pedres i escorces. Una tendència que trepitja fort pel que fa a les plantes són els cactus de grans dimensions i els jardins verticals per a les parets. En relació al moblatge de jardí, agafen molta força els sofàs i les taules de línies rectes en tons foscos combinats amb tèxtils clars i plans. En l’àmbit de la il·luminació, la tendència són les rajoles enllumenades.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156