• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Revista Krea

Decora & Be happyFERBA et permet remodelar la teva llar o establiment de dalt a baix sense complicacions i de forma econòmica. Hi trobaràs tot tipus de materials, accessoris i complements per posar al dia la teva cuina, bany, habitació o espai exterior.


L'empresa és especialista en treballs de construcció i decoració. Per això, disposa d'una àmplia oferta en revestiments, paviments, aixeteria, pintura, paper pintat, gespa artificial, ferreteria, maquinària, tarimes, moquetes...


Amb FERBA podràs construir espais i ambients únics i estaràs sempre acompanyat per l'assessorament de grans professionals, que et guiaran en el procés d'elecció perquè tinguis una llar o un establiment personalitzat i totalment adaptat a les teves necessitats.


Pots trobar inspiracions a la seva pàgina web i a les xarxes socials. Et mostrem algun dels ambients més destacats:
60 ANYS AL TEU COSTAT


FERBA compleix 60 anys i ho vol celebrar amb tots vosaltres! L’empresa fa més de mig segle que ofereix els millors productes en pintura, revestiments, materials de construcció, ferreteria, fusteria, maquinària... I ara vol que puguem gaudir encara més de tots aquests productes a preus fascinants!


Per festejar el gran any, FERBA oferirà diferents promocions a empreses i particulars. Ha elaborat diversos lots i realitzarà sortejos a les seves xarxes socials. Esteu atents a tots els seus comptes! Descobrireu les promocions i podreu guanyar xecs de regal per un valor de 150€.

https://www.ferba.ad

info@ferba.ad

Tel.: +(376) 872 400

Whatsapps: +(376) 351 891


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156