• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

DECORACIONS ORIGINALS I CREATIVES

Les bones idees, l’enginy, la creativitat i el bon gust són fonamentals per crear ambients decoratius confortables i amb personalitat. Aquests recursos i argúcies són molt importants per aconseguir salvar petits inconvenients i obtenir grans solucions en l’interiorisme. I és que tot comença amb una bona elecció!


MÀXIMA BRILLANTOR

Torna el minimalisme. Les copes i gots més destacats d’aquesta temporada centren l’atenció en les formes i els relleus del propi objecte més que en els colors. En aquest sentit, la marca Zwiesel Schott ens ofereix peses de cocteleria i bar plenes de personalitat. On sí podem trobar color i vitalitat és en els coberts. En concret, el daurat agafa molta força. Aporta sofisticació i guarneixen l’espai aportant-li un toc exòtic. Es pot optar per introduir elements que estiguin recoberts totalment del color or o agafar diferents tonalitats per jugar amb les llums i els efectes que proporcionen les tonalitats metàl·liques. Els coberts de la marca Sambonet recullen a la perfecció aquesta sofisticació i elegància.GEOMETRIA

Els estampats geomètrics són un altre reclam d’aquesta temporada. Permeten jugar amb l’entorn i mostrar una cara més desenfada. La possibilitat de dissenys i combinació de tonalitats és infinita. Però, sense dubte, una de les més aclamades és el daurat i el blanc. Dos colors que no passen de moda i que aporten calidesa a l’espai. Una opció ideal per apostar per la geometria és aquesta vaixella de Villeroy&Boch, que recull l’essència del disseny i l’artesania en tota la seva esplendor.

MOTIUS FLORALS

Mil i una flors posen nom a aquesta vaixella de Gien, el disseny consisteix en la perfecta coreografia de la natura més explosiva, en què desfilen camèlies, pensaments, nabius, geranis o roses. Realitzada en pisa, constitueix una col·lecció plena de força i magnetisme que voldràs compartir amb els teus convidats. Tot i això, cal tenir present que l’arranjament floral no ha d’entorpir la vista entre els comensals. Oblida’t dels gerros alts, és preferible que triïs composicions de poca alçada, bé tipus buquet (més formals) o silvestres (informals). També triomfaràs amb flors tallades i una mica d’arranjament verd en mini gerros, tassetes de cafè, gotets de vidre...


CERÀMICA

Les decoracions en ceràmica són una la clau per aportar calidesa a un espai. Es tracta d’un material molt versàtil i que permet obtenir peces úniques i plenes de personalitat. Podem trobar cristalls de colors, esmalts reactius, esmalts vidriats mat i una infinitat més de possibilitats que creen productes realment emocionants i particulars. La ceràmica reuneix tota la saviesa dels que saben treballar aquest material i es converteix en tot un art. Aquestes peces de Virginia Ceramiche són perfectes per aportar extraordinarietat i color a la teva llar.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156