• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Decoracions personalitzadesEls vinils decoratius s'han convertit en la manera més senzilla de transformar espais. Hi ha un ampli ventall de motius i decoracions que es poden adaptar a les necessitats i característiques de cada establiment. Podem trobar des de paisatges personalitzats que evoquen determinats sentiments fins a missatges positius o motivadors que deixen empremta als que els veuen. Les oficines i les seus corporatives s'han apuntat a aquesta tendència, ja que els permet decorar determinats espais sense que això resulti ser una tasca complexa o costosa. I és que posar vinils decoratius en oficines implica menys mals de cap i constitueix una alternativa que funciona excel·lentment per conferir un toc especial a un espai.


Una aposta econòmica

Els vinils ofereixen la possibilitat de donar un canvi a la nostra oficina sense fer una gran inversió. L'adorn o la decoració de parets mitjançant vinils adhesius és simple i versàtil. I la veritat és que més d'una oficina ha començat a canviar els quadres per vinils espectaculars amb la intenció de renovar i modernitzar els ambients. Si no saps per quin estil decantar-te, pots contactar amb professionals experts en retolació per obtenir el resultat que esperes.

Parets de fons

Un mirall, una taula amb flors, un quadre... Les parets de fons són sovint les grans oblidades quan podrien tractar-se de l'espai amb més personalitat del lloc. Un fotomural és una alternativa que podem valorar decididament. Només ens cal prendre bé les mesures d'on volem col·locar-lo, buscar un dissenyin a mida i escollir entre la gran quantitat d'opcions per trobar la que més compleixi amb les nostres expectatives i pretensions.


Separació d'espais

La millor manera de distribuir i separar l'espai d'una oficina o despatx sense recórrer a l'obra és a través de les mampares de vidre. Són la millor solució per ser prefabricades, desmuntables i reutilitzables. A més, com gairebé tot, poden ser personalitzades amb força facilitat. L'opció més econòmica és optar per un vinil transparent o translúcid amb algun motiu do disseny que representi l'empresa. També es pot fer una combinació de colors, de formes geomètriques, de lletres o de qualsevol altre element que es desitgi.


Vinils per a sòl, una solució molt popular

Els vinils per a sòl són una solució per a interiorisme molt popular a causa del seu baix cost i al valor afegit que aporta a l’espai en què s’instal·len. Estan disponibles en una àmplia gamma de colors, dissenys i estils, fins i tot poden ser totalment personalitzats. Una bona opció és utilitzar els vinils com a senyalística per indicar on estan diferents espais, com el lavabo, la recepció o la porta de sortida, o, senzillament, per separar zones o serveis de l’empresa. També són perfectes per indicar on està el camí cap a la caixa o cap al despatx principal. I si no, sempre es poden emprar per acabar de donar personalitat a l’espai i cridar l’atenció d’una forma original i creativa. Aquest tipus de vinil és molt resistent i perfecte per a tot tipus de terra. A més, són molt fàcils de netejar i es poden canviar amb facilitat.


Els complements perfectes

Els vinils de sòl són els complements perfectes per a qualsevol decoració. I és que la seva versatilitat els fa adaptables a qualsevol espai i ambient. Entre les tendències més destacades hi ha la simulació de parquet, que dona una calidesa i personalitat especial a l’espai. O la simulació de ciment, que atorga un aspecte més industrial. Tot i això, si es vol aconseguir una imatge més conjunta, el millor és optar per colors vius que vagin d’acord amb el logotip o la imatge corporativa de l’empresa. En aquest àmbit, s’opta per degradats i fons neutres amb alguna frase motivadora o algun servei de l’entitat.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156